Hasta Siempre Pablo- Θα είμαι πάντα ΠΑΟΚ…και στο θάνατο και στη ζωή [βίντεο]

Ο ΠΑΟΚ είναι θυσία και μάχη και εγώ θα είμαι ΠΑΟΚ και στη ζωή και στο θάνατο. Με αυτά τα λόγια ο Πάμπλο Γκαρσία αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 100 οπαδοί βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου του Hyatt για να φωνάξουν άλλη μια φορά το γνωστό σε όλους σύνθημα «Πάμπλο-Θρησκεία-Τρομοκρατία»

Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια.

Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Εχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Από την καρδιά μου. Ηρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έμαθε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέροχη μητέρα.

Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας. Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, στα παιδιά μας, στον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι΄αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος.

Αυτοί ήταν πιο αγχωμένοι για αυτά που θα έλεγα παρά για το γεγονός που θα έφευγα από τον ΠΑΟΚ

Πάντα και στα δύσκολα έκανα τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα. Το ποδόσφαιρο έκανε τα πάντα για μένα. Εφυγα μικρός από το χωριό μου χωρίς κανένα φόβο. Εχω κερδίσει στη ζωή, εγώ αυτό που πάντοτε ήθελα ήταν να αφήσω το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο, ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Πάντοτε ήθελα την αλήθεια και να υπάρχει σεβασμός. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν και κάποιοι το αμφισβητούν, και παρά το γεγονός ότι έρχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου. Και μπορούν να κατηγορήσουν πολλά πράγματα. Ομως φόρεσα τα χρώματα της ομάδας και το έκανα με περηφάνια. Ποτέ δε θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ.

Γιατί δε μου είπαν ότι «Γκαρσία να βρούμε μια ομάδα για το μέλλον σου; Γιατί σίγουρα εμείς δεν είμαστε κάποιοι που δεν πρέπει να αρέσουμε σε όλο τον κόσμο. Οχι, όμως, να το κάνουν όλο αυτό, λέγοντας ψέματα. Ποτέ δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Τόσο δύσκολο ήταν να είχα ένα αποχαιρετιστήριο παιχνίδι κι όλα θα τέλειωναν. Το είχα πει επανειλημμένως. Οταν δε με θέλετε, εγώ φεύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια κι όχι να κερδίζω με άλλους τρόπους.

Πέρασα πολύ άσχημα αυτούς τους μήνες, κοιμόμουν λίγες ώρες κι αναρωτιόμουν γιατί. Ηθελα να παίξω σε πέντε συνεχόμενα ματς και μετά να έλεγαν ότι δεν κάνω. Η οικογένειά μου στενοχωρημένη και αγχωμένη. Δεν ήταν ζωή αυτή. Δεν μπορώ να έχω τόσο πόνο μέσα μου.

Ναι, έχω σεβασμό για τον ΠΑΟΚ και κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είμαι άνθρωπος που θα καθίσω πάνω στο συμβόλαιό μου. Υπάρχει μια ωραία στιγμή, ο τελικός κυπέλλου, στις 11 Μαΐου, αλλά ποτέ δε θα βάλω ενδιάμεσα τα οικονομικό μπροστά στο συναίσθημα. Ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στη ζωή μου. Με μεγάλη περηφάνια φόρεσα αυτήν τη φανέλα και σας ευχαριστώ όλους που με δεχτήκατε σαν έναν αδερφό. Δε θα το ξεχάσω ποτέ.

Επίσης ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, που πέρασαν, τους προπονητές, τον γιατρό, τους φυσικοθεραπευτές, περάσαμε στιγμές χαράς και λύπης.

Δε θα ξεχάσετε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε θα είμαι ΠΑΟΚ. Και στο θάνατο και στη ζωή.

Πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα