Σινεμά... πιο φθηνά (επιτέλους!)

Παραλίγο να χάσει τον τίτλο της πιο φθηνής ψυχαγωγικής πρότασης, αλλά τελικά η μείωση (έστω και καθυστερημένα) του εισιτηρίου στα περισσότερα σινεμά σε συνδυασμό με τις προσφορές μέσα στη βδομάδα απέτρεψαν μία τέτοια εξέλιξη. Δείτε σε ποιους κινηματογράφους οι τιμές έχουν πάρει την κατιούσα...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Τα Νέα” την κίνηση των Village να μειώσουν τη γενική είσοδο, για όλες τις μέρες της εβδομάδας, στα 7 ευρώ
ακολουθούν και άλλοι κινηματογράφοι (multiplex και μη).

Έτσι η αλυσίδα Odeon (που δεν έχει μόνο πολυσινεμά να θυμίσουμε) καθιερώνει γενική είσοδο στα 7,5 ευρώ (από 9 που είχε) και στα 10 για τις 3D προβολές, ενώ τα μέλη του Odeon Cineφίλοι θα πληρώνουν 6,5 ευρώ και 9 (για τις 3D).

Τα Ster Cinemas (μόνο στον Ίλιον πλέον) έχουν ήδη ρίξει το εισιτήριό τους στα 6,5 ευρώ (για όλες τις μέρες), ενώ η αλυσίδα των κινηματογράφων Αθήναιον σε Αμπελόκηπους και Γλυφάδα έχουν στα 8 ευρώ το εισιτήριο (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή), στα 7,5 (Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη) και μόλις στα 4,5 (για τις Τετάρτες).

Δύο από τους κινηματογράφους της αλυσίδας Cinemax, το Αελλώ στην Πατησίων και το Νιρβάνα στους Αμπελόκηπους έχουν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη προσφορά δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, ενώ τα Κηφισιά Cinemax μόνο κάθε Πέμπτη.

Στο κλασικό και αγαπημένο Ιντεάλ της Πανεπιστημίου κάθε Δευτέρα με 10 ευρώ μπαίνουν δύο άτομα (τουτέστιν 5 ευρώ έκαστος). Τις Τετάρτες στον επίσης αγαπημένο Δαναό το εισιτήριο μόλις στα 5 ευρώ, ενώ η Έλλη στην Ακαδημίας (ακόμη ένας ιστορικός κινηματογράφος) καθιέρωσε (εδώ και κάποιους μήνες) γενική είσοδο στα 6 ευρώ.

Το Gazarte cinema στο Γκάζι αν και ξεκίνησε με αρκετά ψηλά τις τιμές κάνει προσφορές που συναρπάζουν με 4,5 ευρώ εισιτήριο κάθε Δευτέρα και Τρίτη και καθιέρωση φοιτητικού στα 6 ευρώ για τις υπόλοιπες μέρες, οπότε το εισιτήριο είναι στα 8 ευρώ (από 9 που ήταν).

Σε μικρότερες προσφορές (για άτομα πάνω από τα 65, για οικογένειες ή άτομα με αναπηρία) έχουν προχωρήσει και άλλοι κινηματογράφοι της Αθήνας.

Επιτέλους (κάλλιο αργά παρά ποτέ) το μήνυμα ελήφθη! Και πολύ μας αρέσει!

Πηγή: από ρεπορτάζ της εφημερίδας “Τα Νέα”
Keywords
Τυχαία Θέματα