Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων το Σάββατο με... προσφορές!

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει αλύπητα τη δισκογραφία, ενώ πάρα πολλά δισκοπωλεία οδηγήθηκαν σε κλείσιμο. Όχι όλα όμως. Τα παραδοσιακά δισκοπωλεία με τις μεγάλες και ανεκτίμητες συλλογές (κυρίως από βινύλιο) επιμένουν και οι πιο “ψαγμένοι” ακροατές και συλλέκτες σπεύδουν...
Ιδανική ευκαιρία λοιπόν η Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων, που γιορτάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Σάββατο, 21 Απριλίου, με προσφορές,
εκπτώσεις και παζάρια δίσκων σε διάφορα καταστήματα και λοιπούς χώρους.

Κάπως έτσι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη (μέχρι την Κυριακή 22 Απριλίου) παζάρι δίσκων, που διοργανώνει η δισκογραφική εταιρεία Archangel στο “Τώρα Κ44” (Κωνσταντινουπόλεως 44), ενώ το δισκοπωλείο Ζαχαρίας στο Μοναστηράκι θα διαθέτει το Σάββατο με έκπτωση 20% όλους τους δίσκους του διαθέτοντας μάλιστα και πάγκο με βινύλια και cd στην τιμή του ενός ευρώ (!!!).

Παζάρι δίσκων θα φιλοξενήσει και το “ροκάδικο” Rock and Roll Circus στο Κολωνάκι, ενώ την Παγκόσμια Ημέρα Δισκοπωλείων γιορτάζει και το κεντρικό Music Corner στην Πανεπιστημίου με προσφορές.

Συνολικά από τα 30 δισκοπωλεία που έχουν μείνει στην Αθήνα (για φαντάσου...) συμμετέχουν στην Παγκόσμια Ημέρα τα 21, οπότε μια βόλτα αύριο στα δισκάδικα του κέντρου ίσως αποβεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Οι φανατικοί συλλέκτες πάλι ξέρουν ότι οι πραγματικοί θησαυροί κρύβονται στα δισκάδικα του Μοναστηρακίου (θέλε υπομονή και ψάξιμο βέβαια), στα οποία ούτως ή άλλως το παζάρι έχει τον πρώτο λόγο. Αλλά αύριο, λόγω ημέρας, θα πετύχετε και ακόμα καλύτερες τιμές.
Keywords
Τυχαία Θέματα