Μουσικοθεατρική... “Κολοκύθα”

“Πώς γίνεται να είσαι μια ζωή ερωτευμένη με τον Αλέξη Κωστάλα σε συσκευασία Χιου Τζάκμαν και να την πατάς με τον... Τάκη;!” Η Ελένη Καρακάση παίζει και τραγουδάει στην “Κολοκύθα”, ένα mini size musical με μία “Σταχτοπούτα” και πολλούς αποτυχημένους... “πρίγκιπες”!
Για πέντε μόνο παραστάσεις τις Κυριακές 9, 16, 23 Δεκεμβρίου & 6 και 13 Ιανουαρίου στις 7:45 μ.μ. στο bar Nueva Trova.

«Έτσι
συμβαίνει πάντα με τους πρίγκιπες και τις Σταχτοπούτες. Μία στιγμή, ένας χορός κι ύστερα... Ντιν Νταν! Ώρα να ξαναγίνεις κολοκύθα, γλυκιά μου! Κι η γκαντέμω δεν μου έπεσε ποτέ το γοβάκι σε τόσους στιγμιαίους χορούς με τον πρίγκιπα!»

«Η Κολοκύθα». Ένα παραμύθι τρομακτικά... αληθινό! Ένα παραμύθι που κάτι σου θυμίζει... Το παραμύθι της Ελένης και της κάθε Ελένης. Οι περιπέτειές της στην αναζήτηση του ιδανικού της συντρόφου ή αλλιώς του... πρίγκιπά της. Εκείνου του άντρα που θα την κάνει να γυρίσει στον καθρέφτη και να μην δει την «κολοκύθα», αλλά τη «βασίλισσα».

Μέσα από πρόζα, αγαπημένα τραγούδια, πολύ χιούμορ, αλλά και πιο μελαγχολικές στιγμές η Ελένη εξομολογείται τις ατυχίες και τα... «τυχερά» της στο κεφάλαιο «Έρωτας». Κάθε λιμάνι και καημός! Ο Χρήστος, ο Πέτρος, ο Άρης ο Τάκης...

Η απολαυστική Ελένη Καρακάση με την υπέροχη φωνή της σε ένα one woman show με ένα πιάνο στη σκηνή του μικρού, ατμοσφαιρικού bar Nueva Trova.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθετική επιμέλεια: Δημήτρης Χαλιώτης
Χορογραφία – Κινησιολογία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Κοστούμια: Μιμίκα Καπούλα
Φωτισμοί: Κώστας Μπάμπης
Φωτογραφίες promo και αφίσας: Gio Holgersson
Σχεδιασμός αφίσας: Μιμίκα Καπούλα

Παίζει και τραγουδάει η Ελένη Καρακάση
Στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος

Πότε: Κυριακές 9, 16, 23 Δεκεκμβρίου & 6, 13 Ιανουαρίου στις 7:45 μ.μ.
Πού: Nueva Trova (Αθηνάς και Βλαχάβα 9, Μοναστηράκι, τηλ. 6974073781)
Εισιτήριο: 8 ευρώ
Διάρκεια: 80 λεπτά
Keywords
Τυχαία Θέματα