Μία ντίβα στο Χυτήριο

Το tott του καλοκαιριού; Η επιστροφή της Τζένης Χειλουδάκη, της πιο αμφιλεγόμενης περσόνας της ελληνικής showbiz, σε ρόλο dj στην αυλή του θεάτρου «Χυτήριο»στο Γκάζι. Πήγαμε να την αποθεώσουμε. Αλλά τελικά δεν μας είχε ανάγκη. Αποθεωνόταν και μόνη της.

Ξεκίνησε την Παρασκευή 22 Ιουλίου και όλο το καλοκαίρι κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μας περιμένει στην ανανεωμένη αυλή του θεάτρου «Χυτήριο» στην Ιερά Οδό να μας ξεσηκώσει με τις μουσικές της επιλογές.

Βρεθήκαμε
εκεί από περιέργεια, αλλά τελικά δεν είναι μόνο για ένα πέρασμα. Μπαίνεις και λες εδώ ήρθα για να μείνω και να ξαναέρθω και την επόμενη.

Ντίβα παλιάς κοπής, αεικίνητη, κρατώντας την βεντάλια της με στυλ, με φόντο ένα τεράστιο φεγγάρι και δίπλα της μια δερμάτινη πολυθρόνα για θρόνο της, εντυπωσίασε το κοινό της τόσο με την σκηνική της παρουσία όσο και με τις καταπληκτικές μουσικές της επιλογές.

Τραγούδια από τον κινηματογράφο, jazz, pop, disco, '90s, μπαλάντες συνδυασμένα τέλεια σε παίρνει και σε ανεβοκατεβάζει συναισθηματικά σε ξεσηκώνει, σε μελαγχολεί, σε αποθεώνει και σε ρίχνει.

Η Χειλουδάκη δεν είναι και δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι απλώς διεκπεραιωτική. Κάνει το show της όπως αυτή ξέρει. Ανανεώνει το μακιγιάζ της ανάμεσα από τα τραγούδια, κοιτιέται στο μικρό καθρέφτη που βγάζει από την τσάντα της, λες και είναι μόνη της, λες και δεν υπάρχει κόσμος γύρω της. Χορεύει, χαμογελάει στο κοινό της, κάνει τις βόλτες της, καπνίζει.

Αυτή είναι η Χειλουδάκη και ξέρει πάντα να τραβάει τα βλέμματα πάνω της είτε προκαλώντας είτε απλώς υπάρχοντας στον χώρο.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και την υπέροχη διακόσμηση του χώρου και τις απίστευτα χαμηλές τιμές του μαγαζιού πρέπει να καταλάβετε ότι αυτά δεν χάνονται.

Χυτήριο: Ιερά Οδός 44, Γκάζι Τηλ. 210.3412313

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:00
Του Στέλιου Γαλανόπουλου
Keywords
Τυχαία Θέματα