“Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” γίνεται μιούζικαλ!


Κι ένα θεατρικό νέο που μας έκανε να χαμογελάσουμε πλατιά! Η πολύχρωμη, απολαυστική ταινία του Τιμ Μπάρτον “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ, μεταφέρεται στη σκηνή σε ένα άκρως θεαματικό μιούζικαλ...
Όχι εδώ φυσικά. Στο Λονδίνο και στο West End. Η ταινία που μαζί με
τους “Πειρατές της Καραϊβικής” καθιέρωσε τον Τζόνι Ντεπ στο ευρύ κοινό και το αμιγώς entertaining cinema “ανεβαίνει” στη σκηνή με πολύ μουσική και χορό σε μία υπερπαραγωγή από αυτές που συνηθίζουμε να βλέπουμε στην καρδιά του θεατρικού Λονδίνου.

Και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται πυρετωδώς ένα άκρως απολαυστικό show, που θα έχει ως στόχο του να μας κάνει να περάσουμε τρεις ώρες αξέχαστες! Αυτή η feeling good διάθεση δεν προκύπτει μόνο από το story και τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, αλλά και από το γεγονός ότι τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης θα συνθέσουν οι Μαρκ Σέιμαν και Σκοτ Γουίτμαν, οι δημιουργοί του Hairspray, ίσως του πιο feeling good μιούζικαλ του Broadway για την περασμένη δεκαετία! Τις χορογραφίες θα υπογράφει ο Πίτερ Ντάρλινγκ που χορογράφησε σχετικά πρόσφατα τη σκηνική μεταφορά του “Ματλίντα”.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τον Ιούνιο του 2013 στο θέατρο Palladium του Λονδίνου και το πρωταγωνιστικό καστ δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί (αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει ήδη “κλείσει”).
Keywords
Τυχαία Θέματα