Δεληβοριάς, Μποφίλιου, Δρογώσης, Φαφούτη μαζί στην “Τεχνόπολις”!

17:10 9/5/2012 - Πηγή: TottBlog
Σε έναν μήνα από σήμερα θα συμβεί, αλλά μόλις το μάθαμε και το βάζουμε από τώρα στην ατζέντα μας! Στις 7 Ιουνίου ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Στάθης Δρογώσης, η Μαριέττα Φαφούτη και η Ματούλα Ζαμάνη (& Angry Birds) δίνουν ραντεβού στην “Τεχνόπολις” για πολύ καλό σκοπό...
...και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ Στροφή, της πρώτης Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας
για έφηβους και νεαρούς ενήλικους χρήστες ναρκωτικών. Όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα πάνε στην ενίσχυση του ΚΕΘΕΑ Στροφή. Και δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε πόσο σημαντική είναι η στήριξη τέτοιων οργανισμών σε μία εποχή κρίσης, που οι πηγές χρηματοδότησής τους στερεύουν.

Μία πραγματική dream team από τις νέες (με τον Φοίβο σε ρόλο πρεσβύτερου) δυνάμεις της έντεχνης μουσικής σκηνής να ενώνονται για να χαρίσουν ελπίδα και ζωή στους εξαρτημένους συνανθρώπους μας και σε εμάς μία πραγματικά υπέροχη μουσική βραδιά.

Μαζί με τους παραπάνω καλλιτέχνες ο Tareq θα κάνει το δικό του live dj set, ενώ τη συναυλία - γιορτή θα ανοίξει το μουσικό συγκρότημα της Στροφής.

“Γιατί η χρήση δεν είναι Στίγμα, δεν είναι Ντροπή, είναι μια εξάρτηση που αντιμετωπίζεται και θεραπεύεται με αγάπη και φροντίδα, χωρίς υποκατάστατα, χωρίς λίστες αναμονής, χωρίς χρήματα!” μας θυμίζουν οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ Στροφή.

Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση 15 ευρώ, ενώ ανήμερα της συναυλίας στο ταμείο θα είναι στα18 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων (από 15/5) :Στα καταστήματα PUBLIC και στο Viva.gr ή στο 13855

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518
Keywords
Τυχαία Θέματα