Ρίχνει αυλαία η Νατάσσα Μποφίλιου στο Gazoo!

14:35 8/5/2012 - Πηγή: TottBlog
Όσοι δεν την είδατε ακόμα έχετε την τελευταία σας ευκαιρία. Όσοι την είδαμε και την ξαναείδαμε, θα είμαστε και πάλι εκεί! Αυτό το Σάββατο, 12 Μαϊου, η Νατάσσα Μποφίλιου ρίχνει αυλαία στις “Μέρες του Φωτός” στο Gazoo, που έγιναν το απόλυτο μουσικό talk of the town της πόλης!
Φοβόμαστε ότι μπορεί να γίνουμε γραφικοί λέγοντας κάθε φορά πόσο πολύ την αγαπάμε, τη θαυμάζουμε, την ξεχωρίζουμε... Έχουμε σχεδόν χάσει τον λογαριασμό πόσες φορές
την απολαύσαμε φέτος στη σκηνή του Gazoo και κάθε φορά μας άρεσε όλο και πιο πολύ!

Η Νατάσσα Μποφίλιου με τις “Μέρες του Φωτός” και σταθερούς συνοδοιπόρους της τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, καθώς και τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Κακλέα, κατάφερε φέτος στο Gazoo να κάνει την υπέρβαση. Με ένα πρόγραμμα που ο βασικός κορμός του ήταν τα καινούρια της τραγούδια που δεν τα ήξερε κυριολεκτικά κανείς (το album ακόμα να κυκλοφορήσει) κατάφερε να ακουστεί παντού, να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου που πρώτη φορά άκουγαν το όνομά της ή αν το είχαν ακούσει ήξεραν ένα ή δύο της τραγούδια και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη του χειμώνα παίρνοντας παράταση και για μετά το Πάσχα.

Τυχαίο; Φυσικά και όχι. Δεν είναι μόνο ότι η Νατάσσα είναι μία συγκλονιστική φωνή και μια σπουδαία τραγουδίστρια. Είναι ότι το πρόγραμμα που πρότεινε φέτος μαζί με τους συνεργάτες της (ο Θέμης και ο Γεράσιμος είναι η ψυχή αυτού του προγράμματος!) είναι πραγματικά υπέροχο, διαφορετικό, ποιοτικό, αλλά όχι σοβαροφανές και “κουλτουριάρικο” με την κακή έννοια, σωστά στημένο και στηρίζεται σε εξαιρετικά νέα τραγούδια, που δεν χρειάζεται να τα “παπαγαλίσεις” για να τα “αγαπήσεις” ως συνήθεια.

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, 12 Μαϊου, η Νατάσσα Μποφίλιου ολοκληρώνει τον θρίαμβό της στο Gazoo. Σπεύσατε να κλείσετε τραπέζι το συντομότερο, αν δεν είναι κιόλας sold out...

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Συνεργάτες: Φρόσω Λύτρα / Αναστασία Διαμαντοπούλου
Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Εικαστική επιμέλεια Σκηνικού: Έλενα Παπαδημητρίου
Σχεδιασμός Φώτων: Σάκης Μπιρμπίλης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Video art: Γρηγόρης Μορίκης
Κοστούμια: Φρόσω Σενδόνα
Φωτογραφίες: Αχιλλέας Χαρίτος.
Επιμέλεια Κίνησης: Ηλιάνα Γαϊτάνη

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί: Δημήτρης Κουζής

Gazoo: Πειραιώς 102-104
Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ: 210 3422888

Τιμή εισόδου / bar: 10€
Θεατρικές θέσεις / θεωρείο (περιορισμένες θέσεις): 20€ με ποτό
Κατανάλωση σε τραπέζι : 25€ το άτομο με δύο ποτά
Τιμή φιάλης ουίσκι: 100€ (4 άτομα)
Τιμή φιάλης κρασιού: 50€ (2 άτομα)
Keywords
Τυχαία Θέματα