Υποψήφιος και πάλι ο Δημαράς αλλά με ενστάσεις…

Εσωπαραταξιακές διαδικασίες είχε πριν από μερικές μέρες η παράταξη του δημάρχου Πάτρας, Γιάννης Δημαράς όπου ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί ο ίδιος να ηγηθεί και πάλι της παράταξης στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Ωστόσο, μάλλον αντιμετώπισε περισσότερες αντιδράσεις από αυτές που θα περίμενε… Την πιο σθεναρή αντίδραση εξέφρασε ο συνεργάτης του δημάρχου, Τάκης Γκίκας

που σε πρώτη φάση διαφώνησε με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας υποστηρίζοντας ότι η αποδοχή του δημοτικού έργου από τον κόσμο κινείται σε μονοψήφιο ποσοστό, και εξέφρασε τις ζωηρές επιφυλάξεις του για τη συγκρότηση πλήρους και αξιόμαχου ψηφοδελτίου.

Ωστόσο, ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι παρών στο πλευρό της παράταξης μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής. Κατέληξε, λέγοντας ότι η πόλη βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και υποστήριξε ότι για να τα καταφέρει, χρειάζεται η συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου σωτηρίας της. Μετά από αυτή την τοποθέτηση σχεδόν όλοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι καινούργιο ετοιμάζεται στην πόλη και σε αυτό κατευθύνεται ο κ. Γκίκας… Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα