Στα «σκαριά» νέα ταινία της Αντζελίνα Τζολί

Τη δεύτερη ταινία της ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου η Αντζελίνα Τζολί, η οποία πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες επίσκεψη-αστραπή στην Αυστραλία.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, θα μεταφέρει στην οθόνη για λογαριασμό των εταιριών Universal Pictures και Walden Media το βιβλίο «Unbroken: A World War II Story of Survival,

Resilience and Redemption» που έχει ως θέμα του τον ήρωα πολέμου και Ολυμπιακών Αγώνων Louis Zamperini, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου επιβίωσε μαζί με άλλα δύο μέλη του πληρώματος πάνω σε μια σχεδία για 47 μέρες, μετά από αεροπορικό δυστύχημα, για να ακολουθήσει η αιχμαλωσία τους σε στρατόπεδο αιχμαλώτων πολέμου του ιαπωνικού Ναυτικού.

Εξάλλου, πληροφορίες στον Τύπο αναφέρουν ότι στην Αυστραλία ίσως γυριστεί και η ταινία «20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα» που θα είναι η κινηματογραφική μεταφορά του κλασσικού μυθιστορήματος του Ιουλίου Βερν με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, σύζυγο της Τζολί.

Πρόκειται για την τέταρτη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του μυθιστορήματος που έγραψε ο Ιούλιος Βερν το 1869. Η πρώτη ταινία ήταν του Ζορζ Μελιές το 1907 και ακολούθησε ο Στιούαρτ Πάτον το 1916. Η πιο γνωστή είναι εκείνη που γυρίστηκε στην Καραϊβική το 1954 από τον Ρίτσαρντ Φλέισερ με πρωταγωνιστή τον Κερκ Ντάγκλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα