Βαριά λόγια Κακλαμάνη για Καμίνη: «δήμαρχος ή τραπεζίτης»

Δριμύ κατηγορώ εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, από τον πρώην δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη για το θέμα των τιτλοποιήσεων των οφειλών του δήμου από τρίτους και την είσπραξη τους από ιδιωτικές εισπρακτικές εταιρείες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νικήτα Κακλαμάνη, κατά την χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων της ΚΕΔΕ με τους υπουργούς Εσωτερικών, Διοικητής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών, ο Γιώργος Καμίνης πρότεινε την εφαρμογή του μέτρου, προκαλώντας την οργισμένη απάντηση του

προκατόχου του «Διαλέξτε κ. Καμίνη… δήμαρχος ή τραπεζίτης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης με την ανακοίνωση του, συμπληρώνοντας πως ο δήμαρχος Αθηναίων δεν είχε το δικαίωμα να προχωρήσει σε μια τόσο σοβαρή πρόταση χωρίς εξουσιοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, στο οποίο ουδέποτε συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα».

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε την ενέργεια Καμίνη απαράδεκτη και τυπικά και ουσιαστικά και καταλήγει λέγοντας ότι η «αντιλαϊκή πρόταση του κ. Καμίνη έπεσε στο κενό, λόγω της αντίδρασης του προέδρου της ΚΕΔΕ και άλλων δημάρχων».

Keywords
Τυχαία Θέματα