Τύπωσε αφίσες με την φωτογραφία του για να τον εκδικηθεί

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκδικηθεί τον πρώην της σκέφτηκε μια γυναίκα αφού μετά τον χωρισμό τους αποφάσισε ότι πρέπει να προειδοποιήσει όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε προκειμένου να τις προφυλάξει από το «τέρας» που κυκλοφορεί ανάμεσα τους, επιδεικνύοντας μάλιστα αλτρουισμό.

Επειδή όμως δια στόματος δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματικό, τύπωσε αφίσες και τις τοιχοκόλλησε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με δύο φωτογραφίες του πρώην της και ένα προειδοποιητικό μήνυμα, το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά «Όταν δείτε αυτόν τον άντρα τρέξτε», καλώντας όσες γυναίκες τον δουν, να

τρέξουν μακριά.

Δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό καθώς το κείμενο της συνεχίζει με τα εξής σκληρά λόγια: «Το μόνο που κάνει είναι επίδειξη. Θα πάρει τα λεφτά και το αιδοίο σας και θα φύγει. Το μόνο που κάνει είναι να ψεύδεται στις γυναίκες. Είναι γυναικάς, ψεύτης, μια κινούμενη αρρώστια, εγωιστής, φτηνός και νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του», ενώ εξηγεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ και θα συνεχίσει να είναι άπιστος.

The post Τύπωσε αφίσες με την φωτογραφία του για να τον εκδικηθεί appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα