Σε απολογία καλούνται άλλα δέκα πρόσωπα που «έδωσε» ο Ευσταθίου για τα εξοπλιστικά

Δεν τελειώνουν τα πρόσωπα που καλούνται για να απολογηθούν αναφορικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών, έπειτα από τη μαραθώνια απολογία του κατηγορούμενου για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Παναγιώτη Ευσταθίου.

Άλλα δέκα πρόσωπα κλήθηκαν να απολογηθούν

Πιο συγκεκριμένα, οι ανακριτές έστειλαν άλλες δέκα νέες κλήσεις προς απολογία σε πρόσωπα που φέρονται να δωροδοκήθηκαν για να προωθήσουν οπλικά προγράμματα.

Μάλιστα,

τα δέκα αυτά πρόσωπα είχαν κατονομαστεί από τον ίδιο τον κ. Ευσταθίου, ο οποίος δήλωσε ότι τα είχε δωροδοκήσει για να προωθήσουν τα οπλικά προγράμματα των εταιρειών που εκπροσωπούσε.

Ο κατηγορούμενος είχε κατονομάσει κυρίως στρατιωτικούς ενώπιον του ανακριτή, αλλά και τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα Εξοπλισμών Α. Κάντα, ο οποίος μετά την απολογία του είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα δέκα αυτά πρόσωπα θα κληθούν να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή κατά της διαφθοράς, Γαβριήλ Μαλλή, εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

The post Σε απολογία καλούνται άλλα δέκα πρόσωπα που «έδωσε» ο Ευσταθίου για τα εξοπλιστικά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
koros georgios
Τυχαία Θέματα