Τσαυτάρης: «Δεν είναι οριστικό το οργανόγραμμα»

Τη βεβαιότητα ότι το οργανόγραμμα δεν είναι οριστικό εξέφρασε ο Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ τόνισε, σχετικά με την 24ωρη απεργία των εργαζομένων στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ότι «υπάρχει η πρόταση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το πώς πρέπει να είναι οργανωμένο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Πιστεύουμε να οριστικοποιηθούν τα οργανογράμματα

αυτά».

Θυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι ζητούν να αποσυρθεί το οργανόγραμμα που έχει προταθεί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Τσαυτάρης επεσήμανε και την ανάγκη να απασχοληθούν περισσότεροι άνθρωποι, σημειώνοντας ότι «η γεωργία ήταν ανέκαθεν μια μεγάλη δεξαμενή απασχόλησης χεριών και πιστεύουμε ότι μπορεί να ξαναγίνει».

Σχετικά με τους προϋπολογισμούς, σημείωσε ότι το υπουργείο Αγροτική Ανάπτυξης θα χρειαστεί να αξιοποιήσει κονδύλια της τάξεως περίπου των 19 δισ. ευρώ «όταν όλα τα υπόλοιπα υπουργεία από το υπόλοιπο ΕΣΠΑ θα χειριστούν γύρω στα 10 δισ. ευρώ», προσθέτοντας ότι αν θέλουμε τα λεφτά αυτά να πιάσουν τόπο δεν θα πρέπει το υπουργείο να «συρρικνωθεί αφάνταστα».

Keywords
Τυχαία Θέματα