Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός: Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για εσένα. Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και πάρτε τις όποιες αποφάσεις σας αργότερα, προκειμένου να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Οι ρυθμοί στον επαγγελματικό τομέα είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια νέα γνωριμία από τον εργασιακό σας χώρο που θα σας αναστατώσει. Όσοι από εσάς έχετε κάποια προβλήματα με το ταίρι σας μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις αρκεί να το επιδιώξετε.

Ταύρος:

Λειτουργείστε όμως συντηρητικά και μην προβείτε τώρα σε δυναμικές κινήσεις. Επεξεργαστείτε καλά, λόγια και υποσχέσεις που σας λένε ειδικά από άτομα που σας έχουν απογοητεύσει και στο παρελθόν. Μέσα από τις εμπειρίες που θα βιώσετε θα γίνετε πιο ώριμοι και θα διδαχτείτε πάρα πολλά. Οικονομικά, διεκδικήστε χρήματα που σας οφείλουν και κρατηθείτε μακριά από απατηλές επενδύσεις. Στα οικονομικά σας φτιάξτε ένα πρόγραμμα με τα έσοδα και τα έξοδα σας για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να μην χαλάσετε τις ισορροπίες που τόσο έχετε κοπιάσει να φτιάξετε.

Δίδυμος: Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αλλά και να μειώσετε παλιά σας χρέη. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Παράλληλα θα χρειαστεί να είσετε ψύχραιμοι και να λειτουργείτε με λογική, γιατί θα σας αναθέσουν νέες υποχρεώσεις και θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα, καθώς και στα κέρδη που προκύπτουν από τις συνεργασίες σας.

Καρκίνος: Από εδώ και στο εξής ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Η αισιοδοξία διαδέχεται πολλές φορές την απαισιοδοξία. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Όσοι από εσάς ασχολούνται με πνευματικές εργασίες θα έχετε μια καλή περίοδο γεμάτη εμπνεύσεις και θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας, με τις κινήσεις που θα κάνετε θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας.

Λέων: Από εδώ και στο εξής ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Η αισιοδοξία διαδέχεται πολλές φορές την απαισιοδοξία. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Όσοι από εσάς ασχολούνται με πνευματικές εργασίες θα έχετε μια καλή περίοδο γεμάτη εμπνεύσεις και θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας, με τις κινήσεις που θα κάνετε θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας.

Παρθένος: Αυτό θα σας οδηγήσει σε εντάσεις με το φιλικό σας κύκλο και θα πρέπει σύντομα να αλλάξετε την συμπεριφορά σας. Επιδιώξετε νέες γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές. Παράλληλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με καταστάσεις που σας δημιουργούν εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς.

Ζυγός: Ζητήστε συμβουλές από έμπειρους ανθρώπους για να σας καθοδηγήσουν σωστά με τις επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, φέρνει καταστάσεις από το παρελθόν που πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει. Σε πολύ καλά επίπεδα θα κυμανθούν οι προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις και γενικότερα συμμορφωθείτε.

Σκορπιός: Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές σας διαθέσεις. Η απόφαση για έναν αρραβώνα ή γάμο είναι πολύ πιθανή. Οι αδέσμευτοι, θα αναστατωθείτε, καθώς θα παρουσιαστούν στο ‘ κατώφλι΄ σας άνθρωποι από το παρελθόν ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Πρέπει να μάθετε να κάνετε υπομονή, αν θέλετε να εισπράξετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Στα οικονομικά, δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και διεκδικήστε τα συμφέροντας σας με διπλωματικό τρόπο, απέναντι στους ανώτερους σας.

Τοξότης: Σκέψεις και προβληματισμοί σας απασχολούν έντονα και παρότι είστε άτομα μεθοδικά και συγκροτημένα, αυτή την περίοδο δεν μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Αν συνεχίσετε έτσι η επιτυχία θα έρθει νωρίτερα από ότι είχατε υπολογίσει. Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Ασχοληθείτε με τον σύντροφο και τα παιδιά και διασκεδάστε. Δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου.

Αιγόκερως: Αισθηματικά θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον συντροφό σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις.

Υδροχόος: Αυτή την εβδομάδα προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή και τα παιδιά, ενώ ευνοούνται και τα δημιουργικά σχέδια. Θα έχετε όμως την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Κατά μια έννοια είστε οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένα πρόσωπο από τα παλιά θα ξανά μπει στη ζωή σας. Στα συναισθηματικά σας, οι ερωτικές σας ατασθαλίες θα πικράνουν το σύντροφο σας.

Ιχθείς: Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και οι ερωτικές υποθέσεις, σε πολλούς από εσάς πέρασαν από σαράντα κύματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε, να βγείτε και να διασκεδάσετε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα