Τριάντα διάσημοι ποζάρουν γυμνοί για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ)

Διώχνοντας κάθε ταμπού, κάθε προκατάληψη και έχοντας ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση, 30 διάσημοι Ελληνες φωτογραφήθηκαν γυμνοί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για ακόμη μία χρονιά, το βορειοελλαδίτικο περιοδικό «ADORE» βάζει τους επώνυμους να ποζάρουν γυμνοί, με στόχο την προώθηση του μηνύματος κατά του AIDS.

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, που είναι η Παγκόσμια Μέρα Κατά του AIDS, το περιοδικό φιλοξενεί ονόματα από τον αθλητισμό, την τηλεόραση, το θέατρο, γνωστούς καλλιτέχνες, παρουσιαστές και τραγουδιστές. Μερικοί από τους διάσημους που ποζάρουν γυμνοί είναι η Ιωάννα Λίλλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Γιολάντα Μπαλαούρα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Αννα Κουρή, η Πηνελόπη Πλάκα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Αννα Πρέλεβιτς, η Μαρία Ιακώβου, η Σόφη Πασχάλη, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Μαρία Ανδρούτσου και οι Onirama.

Στις 4 Δεκεμβρίου ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η Adore Week με έκθεση φωτογραφιών κάποιων επιπλέον γυμνών celebrities-έκπληξη.

Μάλιστα, ο πιο τολμηρός όλων εμφανίζεται ο Τάκης Ζαχαράτος κάνοντας ένα άλμα ζωής. Δεν έλειψαν όμως και οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες που κοίταξαν τον φακό χωρίς ρούχα. Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης είναι απλό, λιτό και χωρίς υπερβολές.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις και τις καταχωρίσεις διαφημίσεων του τεύχους θα δοθούν στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς AIDS Β. Ελλάδος-Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Από τη στήλη «Γόβα στιλέτο» στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφορεί

The post Τριάντα διάσημοι ποζάρουν γυμνοί για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα