Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των ταγμάτων εφόδου!

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες που ερευνούν την εγκληματική δράση της οργάνωσης.

Το «μενού» της παρακρατικής δράσης των ταγμάτων εφόδου περιλαμβάνει δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες, βασανιστήρια και… ξύλο σε όποιον διαφωνεί.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»

ομάδες κρούσεις δρούσαν ακόμα και σε σχολεία με φονικά χτυπήματα σε βάρος ανήλικων μαθητών που δήλωναν αντίθεση στον φασισμό και τον ναζισμό.

Εξάλλου τα σχολικά προαύλια αποτελούσαν ιδανικό μέρος για τον προσηλυτισμό νέων μελών, ενώ στις επιθέσεις συμμετείχαν άτομα με την υπόσχεση διορισμού στο Δημόσιο.

Μάλιστα μέλος κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τάγμα εφόδου ομολόγησε πως συμμετείχε σε ξυλοδαρμούς Πακιστανών με… έπαθλο τον διορισμό του στο Δημόσιο.
«Με προσέγγισε επειδή είδε ότι ασχολούμουν με τον αθλητισμό, ειδικότερα με το κικ μπόξινγκ… Εγώ τότε ήμουν άνεργο; και επειδή έχω οικογένεια με δύο παιδιά και πίστεψα ότι με αυτόν τον τρόπο θα τους εξασφάλιζα οικονομικά, δέχτηκα να εγγραφώ και να συμμετέχω ενεργά στις εκδηλώσεις και στις πορείες της οργάνωσης» εξομολογήθηκε.
Όσον αφορά τη δράση των ταγμάτων εφόδου στα σχολεία τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά.

Συγκεκριμένα στο στόχαστρο μπήκε 17χρονος μαθητής που είχε τη «λάθος έμπνευση» να γράψει τη λέξη «ΑΝΤΙΦΑ». Η «ποινή» του ήταν να του «κόψουν» τη μύτη αλλά και να τον μαχαιρώσουν κοντά στην καρωτίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το περιστατικό έγινε στις 28 Ιανουαρίου 2013, λίγο πριν περάσει την πύλη του σχολείου του ο 17χρονος, που παρ’ ολίγον να πεθάνει, καθώς του έκοψαν τη μύτη και τον μαχαίρωσαν στο πρόσωπο και τον λαιμό, προκαλώντας του τομή μέχρι την καρωτίδα!

The post Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση των ταγμάτων εφόδου! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα