Τόνωση ηθικού στον Άρη από τον Μιλίνκοβιτς

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Άρη κατάλαβε το ψυχολογικό πρόβλημα που υπάρχει στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας, εξαιτίας των τριών ηττών στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες του Άρη, θέλησε να αποβάλλει το άγχος που έχουν οι περισσότεροι νεαροί ποδοσφαιριστές και τους μίλησε για τη χαρά που προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, τους ζήτησε όταν φεύγουν από το προπονητικό κέντρο της ομάδας να το κάνουν με χαμόγελο.

«Θέλω πρώτα από όλα να σκέφτεστε θετικά και να χαμογελάτε,

γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Ξεχάστε ό,τι έχει συμβεί. Μαζί θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα», τόνισε αρχικά ο 45χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Βλέπω ότι υπάρχει διάθεση και από σήμερα θέλω να έχετε στο μυαλό σας μόνο τη νίκη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπως και σε κάθε παιχνίδι. Να δουλέψουμε καλά για να φύγουμε με το χαμόγελο την Κυριακή».

Η παρουσίαση του Μιλίνκοβιτς, όπως και του Ζόραν Λόντσαρ, έχει οριστεί στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν προλαβαίνει ο Πουλίδο
Με πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας θα έρθει αντιμέτωπος ο Μιλίνκοβιτς με το καλημέρα.

Ο Πουλίδο δεν προλαβαίνει ούτε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπως είπε χθες ο γιατρός του Αρη, αφού: «έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα και αναγκάστηκα και του έκανα ένεση που βοηθάει να επουλωθεί. Εχει ήδη δύο εβδομάδες που δεν προπονείται καθόλου, άρα η συμμετοχή του είναι απίθανη».

Keywords
Τυχαία Θέματα