Το sms της εγκυμονούσας Μανωλίδου που διάβασε στους Ευρωπαίους ομολόγους του ο Άδωνις

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να αποδείξει στο συμβούλιο των υπουργών Υγείας της Ε.Ε. πόσο καλά λειτουργεί το νέο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας, ΠΕΔΥ, βρήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συμβουλίου κάλεσε τον υπουργό Υγείας στο τηλέφωνο η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, η οποία βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης

της για να τον ενημερώσει ότι χρειάζεται γυναικολόγο. Αφού βεβαιώθηκε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, τη συμβούλευσε να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του ΠΕΔΥ για να της κλείσουν ραντεβού.

Κάτι το οποίο και έκανε η μαέστρος. Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, ενημέρωσε με μήνυμα στο κινητό του τον σύζυγό της και υπουργό ότι το ραντεβού ορίστηκε. «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας», του έγραψε χαρακτηριστικά όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης». Ο κ. Γεωργιάδης μετέφερε το μήνυμα στους συναδέλφους του αυτολεξεί θέλοντας να δείξει πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.

The post Το sms της εγκυμονούσας Μανωλίδου που διάβασε στους Ευρωπαίους ομολόγους του ο Άδωνις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα