Διαβάστε τα άστρα της Τετάρτης

Κριός Τώρα είναι μια καλή στιγμή να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με έναν σημαντικό φίλο από το παρελθόν, που απομακρύνατε απ’ τη ζωή σας χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο σας. Ηρεμία στα επαγγελματικά. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και εστιάστε στις σχέσεις που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Τα πάντα σήμερα εξαρτώνται από τις ισορροπίες που θα κρατήσετε ανάμεσα

σε φίλους και εραστές. Μην αναμείξετε διαφορετικά μεταξύ τους κομμάτια της ζωής σας, γιατί κανείς δεν θα μείνει ευχαριστημένος. Δώστε μεγαλύτερη βάση στα οικονομικά σας. Μία άστοχη κίνηση δεν φέρνει το τέλος του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναληφθεί.

Δίδυμος Η επικοινωνία δεν είναι και το πιο δυνατό σας χαρτί σήμερα, γι’ αυτό μην βασίζετε όλες σας τις ελπίδες στη συνεννόηση με τους γύρω σας. Δώστε τόπο στην οργή και κάντε υπομονή μέχρι οι συνθήκες να καλυτερέψουν. Η Αφροδίτη φέρνει ζόρια στην ερωτική σας σχέση, που σχετίζονται κυρίως με θέματα ζήλιας και εμπιστοσύνης.

Καρκίνος Μην εγκαταλείψετε μία επαγγελματική προσπάθεια, προτού σιγουρευτείτε πως κάνατε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να φτάσετε στο σημείο που σας αξίζει. Θα πρέπει να κοπιάσετε αρκετά για να ξεχωρίσετε απ’ τη μάζα. Τα λόγια των Σκορπιών έχουν πολλά να σας διδάξουν τώρα. Ακούστε τα με προσοχή, ακόμα κι αν δεν τα κατανοείτε πλήρως.

Λέων Η μέρα ξεκινάει με αρκετό άγχος, αλλά ο Δίας σας βοηθάει να υπερβείτε τις φοβίες σας και να ρυθμίσετε το ζήτημα που σας απασχολεί, άμεσα και οριστικά. Προσοχή στις τρικλοποδιές των Διδύμων. Άνοδος στα οικονομικά σας. Διαχειριστείτε με προσοχή οφειλές και έξοδα, και μην αφήσετε τις παρορμήσεις να σας παρασύρουν.

Παρθένος Ο καθένας χρειάζεται τον χρόνο του για να αποδεχτεί μία νέα πραγματικότητα. Μην πιέσετε τον/ τη σύντροφό σας να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ολέθριο. Μείνετε κοντά στην οικογένεια και κάντε ό, τι μπορείτε για να καθυστερήσετε μία μεγάλη απόφαση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές.

Ζυγός Κρατήστε χαμηλούς τόνους στη δουλειά, γιατί ο ανταγωνισμός είναι ήδη έντονος και η κατάσταση δεν θέλει και πολύ για να οδηγηθεί στα άκρα. Δεν χρειάζεται να φανείτε οι κακοί της υπόθεσης. Εκμεταλλευτείτε τις κοινωνικές σας γνωριμίες για να προωθήσετε ένα αισθηματικό ζήτημα που έχει μείνει στάσιμο εδώ και καιρό.

Σκορπιός Διαχειριστείτε με προσοχή ένα ειδύλλιο που ξεκινάει τώρα, γιατί όσο ευοίωνα κι αν είναι τα σημάδια, έχετε πολλούς εχθρούς που θα επιχειρήσουν να σας σαμποτάρουν. Μην κάνετε το λάθος να κρυφτείτε πίσω απ’ το δάχτυλό σας. Ο Άρης φέρνει οικογενειακές συγκρούσεις, που όμως μπορούν να αντιμετωπιστούν και να επιλυθούν σχετικά ανώδυνα.

Τοξότης Σήμερα δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο κόπο να πετύχετε τους σκοπούς σας στον τομέα των ερωτικών. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να αποφύγετε τις εκρήξεις ζήλιας και να λανσάρετε ένα πιο ήρεμο προφίλ, ακόμα κι αν από μέσα σας βράζετε. Ακολουθήστε τις συμβουλές των Υδροχόων για τα επαγγελματικά σας. Κάτι παραπάνω ξέρουν.

Αιγόκερως Μήπως έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δείχνει να ’χει πάρει υπερβολικό θάρρος; Προσοχή, Αιγόκεροι, μόνο εσείς δικαιούστε να χαράσσετε τα όριά σας. Σε καλή φάση οι σχέσεις σας με τους στενούς σας φίλους. Μη φοβηθείτε να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας.

Υδροχόος Η πλανητική συγκυρία σας βοηθάει να αφοσιωθείτε σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ απ’ το οποίο θα κριθούν περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Μην μοιραστείτε αυτή την (επερχόμενη) επιτυχία με κανέναν άλλο. Το διακριτικό φλερτ μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Μην το απορρίπτετε από συντηρητισμό ή από άγχος και φόβο.

Ιχθύς Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε πίσω μια βαριά κουβέντα που δεν πολυσκεφτήκατε πριν την πετάξετε. Τα λάθη συγχωρούνται, Ιχθύες, αρκεί να τα παραδεχτείτε έγκαιρα και να ζητήσετε συγγνώμη. Η άποψη των Κριών και των Ταύρων έχει καλώς ή κακώς μεγάλη βαρύτητα για εσάς τώρα. Λάβετέ την σοβαρά υπόψη.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα άστρα της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα