Το λάθος του Άδωνι Γεωργιάδη γλίτωσε τους απατεώνες με τις ιατρικές μπλούζες

Του Γιάννη Ντάσκα

O Aδωνις Γεωργιάδης έκανε και πάλι ένα μεγάλο λάθος σήμερα στην «αρένα» με τους γιατρούς. Και αυτό το λάθος το εκμεταλλεύονται εκτός των γιατρών και οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και γίνονται οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τιμητές.

Στην κόντρα οι γιατροί φώναζαν, έβριζαν και μιλούσαν σε όλους τους τόνους για τον πόνο του λαού τον οποίο αυτοί ανακουφίζουν. Το λάθος του Γεωργιάδη είναι ότι δεν σταμάτησε επί τόπου κάθε κόντρα μαζί τους και να φωνάζει από το μικρόφωνο μία φράση:

«Υπάρχουν στον χώρο σας απατεώνες; Υπάρχουν στον χώρο σας πιράνχας; Υπάρχουν στον χώρο σας γιατροί που εκμεταλλεύονται και δεν υπηρετούν τον ανθρώπινο πόνο; Υπάρχουν στον χώρο σας γιατροί που μπήκαν στον δημόσιο τομέα, φτωχοί και σήμερα κάνουν φτωχές φορολογικές δηλώσεις, ενώ ζουν σε περιουσίες εκατομμυρίων αυτοί και οι συγγενείς τους και έχουν λογαριασμούς θηριώδεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό;»

Εάν έπαιρνε απάντηση «ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» να πει από το μικρόφωνο στους συνδικαλιστές «ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ»!Όμως θα έπαιρνε απάντηση «Να τους βρείτε και να τους τιμωρήσετε παραδειγματικά». Τότε να έλεγε ο Γεωργιάδης:

«Θα μου φέρετε τον κατάλογο σε 20 ημέρες γιατί τους ξέρετε. Αλλιώς δηλώνω εδώ μπροστά ότι «θα κάνω τις αλλαγές που χρειάζονται γιατί οι έντιμοι δεν μιλούν και οι απατεώνες αλωνίζουν».

Αλήθεια, γιατί ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης; Μήπως γιατί δεν θα ξαναψηφιστεί από κανέναν; Και αν δεν ξαναψηφιστεί τι σημαίνει;

The post Το λάθος του Άδωνι Γεωργιάδη γλίτωσε τους απατεώνες με τις ιατρικές μπλούζες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα