Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αγοράσει τον Ρομπέρτο

Στην αντεπίθεση φέρεται ότι περνά ο Ολυμπιακός, καθώς ο ισπανικός Τύπος μεταδίδει πως ο νταμπλούχος Ελλάδος προσπαθεί να αγοράσει μέρος των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μπορεί η Marca τις προηγούμενες ημέρες να ανέφερε πως η ισπανική ομάδα ίσως πάρει πίσω τον Γενάρη τον Ισπανό πορτιέρο για να τον δώσει στην ομάδα της Χετάφε, ωστόσο αυτό το σενάριο μοιάζει αβάσιμο αν δεν θυμίζει σενάριο επιστημονικής

φαντασίας! Αφενός διότι οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν στα χέρια τους έγγραφες διαβεβαιώσεις για δανεισμό του 27χρονου ποδοσφαιριστή ως το τέλος της σεζόν και αφετέρου επειδή η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στον Πειραιά μέχρι και (τουλάχιστον) το τέλος του έτους, είναι δεδομένη.

Όπως πληροφορούμαστε όμως, υπάρχει και κάτι άλλο που ακόμα δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, με μπροστάρη τον Μίτσελ και τις εξαιρετικές διασυνδέσεις που έχει στη Μαδρίτη, κάνει γερό «μπάσιμο» για να αγοράσει ποσοστό των δικαιωμάτων του γκολκιπερ, κάτι που θα μπορούσε να ισοδυναμεί με διατήρησή του στο ερυθρόλευκο ρόστερ και του χρόνου ή και ακόμα περισσότερο!

Ισπανικά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις Ατλέτικο – Ολυμπιακό για να κλείσει από τώρα το deal με τον 27χρονο παίκτη. Όσον αφορά τη Χετάφε; Μπορεί η Ατλέτικο να κρατά ακόμα στο «κόλπο» την έτερη ισπανική ομάδα, ωστόσο υπογραμμίζεται πως οι προσφορές της περιορίζονται στην προσφορά παίκτη κι όχι σε χρηματική ανταλλαγή, η οποία και ενδιαφέρει περισσότερο, σε αυτή τη φάση, τους Μαδριλένους.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως η υπόθεση Ρομπέρτο έχει ακόμα, πολύ δρόμο.

The post Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αγοράσει τον Ρομπέρτο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα