Το έριξε στη ζωγραφική ο Μπους (ΦΩΤΟ)

Στη ζωγραφική το έχει ρίξει πλέον ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζόρτζ Μπους, ενώ δεν του λείπουν καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας, όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του στην εκπομπή Tonight Show του Τζέι Λένο, στο κανάλι NBC.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος δήλωσε ότι την πρώτη μέρα που συνάντησε τον δάσκαλο του στη ζωγραφική, του είπε το εξής: «Σ’ αυτό το κορμί κρύβεται ένας Ρέμπραντ και δουλειά σας είναι να τον βρείτε».

Ο

67χρονος πρώην πρόεδρος παρουσίασε τα πορτρέτα του σκύλου και της γάτας του και πρόσφερε στον παρουσιαστή ως δώρο ένα πορτρέτο του που φιλοτέχνησε όταν τον κάλεσε στην εκπομπή.

Ο κ. Μπους μετά τη λήξη της δεύτερης θητείας του αποσύρθηκε στο Τέξας και έκτοτε εμφανίζεται ελάχιστα στα ΜΜΕ, ενώ ακόμα πιο σπάνια παρεμβαίνει στα πολιτικά δρώμενα.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν νοσταλγεί την εποχή που ήταν πρόεδρος (2001-9), απάντησε: «Οκτώ χρόνια είναι πολλά. Δεν μου λείπουν οι προβολείς της δημοσιότητας». Απέφυγε όμως να σχολιάσει την πολιτική του διαδόχου του στο Οβάλ Γραφείο, εξηγώντας ότι «δεν είναι καλό για τη χώρα ένας πρώην πρόεδρος να κρίνει τον επόμενο».

The post Το έριξε στη ζωγραφική ο Μπους (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα