Το 24ώρο του Σαμαρά στην Κηφισιά

Το πρόβλημα με το μάτι που αντιμετωπίζει ο Αντώνης Σαμαράς έχει ως αποτέλεσμα το σπίτι του στην  να μετατραπεί σε Μέγαρο Μαξίμου.

Σε κάθε περίπτωση, το 24ωρό του πρωθυπουργού αρχίζει νωρίς το πρωί, με σύσκεψη στην οποία μετέχουν οι στενοί του συνεργάτες κ.κ. Λαζαρίδης, Μεϊμαράκης, Σταμάτης, Μπούρας, Μουρμούρας, Μουρούτης και Κεδίκογλου.Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται για όλα τα ζητήματα που «τρέχουν» και επικοινωνεί με υπουργούς για να δώσει κατευθύνσεις μέσω του τριψήφιου τηλεφώνου.Τα τηλέφωνα χτυπούν ασταμάτητα, οι συζητήσεις
και οι οδηγίες του πρωθυπουργού στους συνεργάτες του είναι ατέλειωτες.Οι πιο συχνοί επισκέπτες είναι ο Δ. Σταμάτης ο Κ. Μπούρας, καθώς και οι υπουργοί Γ. Στουρνάρας και ΣταϊκούραςΗ σύζυγός του Γεωργία Σαμαρά, αλλά και ο μικρός γιος τους, ο Κωνσταντίνος, είναι στο πλευρό του, όπως και ο αδελφός του Αλέξανδρος Σαμαράς που μένει δίπλα του.Στο σπίτι βρίσκεται και η έμπιστη και επί πολλά χρόνια γραμματεύς του πρωθυπουργού, κ. Κατερίνα Σινάνογλου.Έξω από την κατοικία βρίσκονται αστυνομικοί και φυσικά πολλοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία.
Keywords
Αναζητήσεις
που μενει ο αντωνης σαμαρας, που μενει ο πρωθυπουργος σαμαρας
Τυχαία Θέματα