Τι θα συζητήσουν Στουρνάρας-Παπούλιας στις 14:00

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόκειται να συναντήσει σήμερα στις 14:00 ο Γιάννης Στουρνάρας, για να τον ενημερώσει για τη συμφωνία διάσωσης της Κύπρου στο Eurogroup.

Μετά τον Κάρολο Παπούλια θα ακολουθήσουν οι επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς.Ο υπουργός Οικονομικών θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα αποτελέσματα του Eurogroup, που οδήγησε στο σχέδιο διάσωσης της Κύπρου,

ενώ στη συνέχεια θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την γενική γραμματέα του ΚΚΕ.

Ειδικότερα ο κ. Στουρνάρας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα (15.00) και την γενική γραμματέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα (15.45).

Η Ελληνική κυβέρνηση είναι προβληματισμένη από την ευρωπαϊκή λύση τόσο για τις συνέπειες που θα έχει στην ίδια την Κύπρο όσο και για τις επιπτώσεις της στην ελληνική οικονομία.

Την ίδια ώρα ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών εντός των προσεχών ημερών -ακόμη και σήμερα- στον απόηχο της απόφασης του Eurogroup για την Κύπρο και ενόψει της επιστροφής της Τρόικας στην χώρα μας για την επανάληψη των ελέγχων.Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα