Basket League: Mάχη ΠΑΟΚ – Πανιωνίου για την 3η θέση!

Το Ρέθυμνο -την περασμένη Τετάρτη- μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ προσέφερε μια καλή ευκαιρία στον Πανιώνιο, ώστε να πάρει προβάδισμα στην κατάκτηση της 3ης θέσης στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Basket League ΟΠΑΠ 2012-2013.

Ομως ο Πανελευσινιακός, στον αγώνα που ήταν «κλειδί», ώστε να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της παραμονής, κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο, με αποτέλεσμα να τονώσει το ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την 3η θέση

της βαθμολογίας.

Ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας, πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος κι αναμφισβήτητα τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Βεβαίως, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Πανιώνιος έχει να παίξει με τους δύο «αιωνίους» (κατά σειρά Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) στη Νέα Σμύρνη αλλά και με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του (έχει καταφέρει την υπέρβαση με τη νίκη του επί του Ολυμπιακού), επίσης, έχει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό του την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Επιπρόσθετα, είναι βασικό για τον Πανιώνιο να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από το Ρέθυμνο, με δεδομένο ότι οι Κρητικοί έχουν νικήσει δύο φορές τους Νεοσμυρνιώτες.

Η συνέχεια για Πανιώνιο και ΠΑΟΚ

Για να έχουμε, όμως, μια εικόνα περισσότερο ξεκάθαρη σε ό,τι αφορά τη μάχη που γίνεται ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, θα παραθέσουμε το πρόγραμμα των δύο ομάδων στις 5 τελευταίες αγωνιστικές της Basket League ΟΠΑΠ 2012-2013. Ο Πανιώνιος έχει να παίξει με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό (εντός έδρας πάντως), ενώ την 24η αγωνιστική οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει απλώς να νικήσει τον Πανιώνιο, αλλά και να καλύψει τη διαφορά των 14 πόντων με την οποία είχε χάσει στη Νέα Σμύρνη.

Το πρόγραμμα

22η Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός

23η Απόλλων Πάτρας-Πανελευσινιακός*

24η ΠΑΟΚ*-Πανιώνιος

25η Ολυμπιακός-Απόλλων Πάτρας*

26η Ικαρος*-Παναθηναϊκός

Με (*) οι εκτός έδρας αγώνες.

Πηγή: sentragoal.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα