Τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια για σήμερα, Πέμπτη

Κριός Ο προφανής δρόμος δεν είναι απαραίτητα και ο ενδεδειγμένος, Κριοί. Διαφοροποιηθείτε λιγάκι από την κρατούσα άποψη και επιλέξτε την κατεύθυνση που σας ταιριάζει, βάσει του ενστίκτου σας. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας, μετά από ένα μεγάλο διάστημα εντάσεων. Μη ρίξετε λάδι στη φωτιά, για κανέναν λόγο, τώρα που τα πνεύματα κατευνάζονται.

Ταύρος Διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα στο περιβάλλον σας, είτε σας αφορούν άμεσα είτε όχι. Δεν σας συμφέρει καθόλου να δημιουργήσετε εχθρούς, ειδικά τώρα, που έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια πλάγια οδό. Η Αφροδίτη

σας φέρνει πιο κοντά σε έναν ερωτικό στόχο, που μέχρι πριν λίγο φαινόταν ακατόρθωτος.

Δίδυμος Ευχάριστες οι εξελίξεις στις οικογενειακές σας σχέσεις. Μη βιαστείτε να επιφέρετε μια αλλαγή- αφήστε τις ισορροπίες των δυνάμεων να μεταβληθούν με τους δικούς τους ρυθμούς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τη μεγάλη κίνηση στα ερωτικά σας. Δεν μπορείτε να φλερτάρετε για πολύ ακόμα- οι προσπάθειές σας πρέπει κάπου να καταλήξουν.

Καρκίνος Άνοδος στα οικονομικά σας. Απ’ ό, τι φαίνεται, η επίδραση εκείνων που σας πλησιάζουν, δήθεν για να σας συμβουλέψουν, είναι κάθε άλλο παρά ευνοϊκή. Εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις και μόνο αυτές. Η χημεία σας με Ζυγούς και Τοξότες αναμένεται να σας οδηγήσει σε ένα πολύ δημιουργικό σημείο. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

Λέων Μην αποθαρρύνεστε από μια απλή αναποδιά που βρίσκετε στον δρόμο σας, ειδικά αν αυτή έχει να κάνει με μια ερωτική σας επιδίωξη. Ο τροχός θα γυρίσει σύντομα και τα μειονεκτήματά σας θα μετατραπούν απότομα σε πλεονεκτήματα. Ακούστε τη συμβουλή ενός μεγαλύτερου σε ηλικία προσώπου, στον τομέα των επαγγελματικών. Μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε.

Παρθένος Η βιασύνη και η επιπολαιότητα μπορούν να αποβούν καταστροφικές για τα σχέδιά σας, Παρθένοι. Προσπαθήστε να αντισταθείτε στην ορμητική επιρροή του Ερμή, και να διατηρήσετε τη συγκρότησή σας για όσο περισσότερο γίνεται. Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη δεν είναι μόνο θεωρίες- καλά θα κάνετε να τις δοκιμάσετε και στην πράξη.

Ζυγός Μην διστάσετε να ανατρέψετε με κάθε μέσο μια ρουτίνα που δεν σας ικανοποιεί σε κανένα επίπεδο. Ο Δίας σας χαρίζει τον δυναμισμό που σας έλειπε, για να υπερπηδήσετε ορισμένα βασικά πρακτικά εμπόδια. Αλλαγές σας περιμένουν στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης (είτε αυτή είναι σταθερή είτε ευκαιριακή). Προετοιμαστείτε ψυχολογικά, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Σκορπιός Ο μόνος τρόπος να πλησιάσετε ένα πρόσωπο που μοιάζει να χτίζει τοίχους, είναι μέσω της επικοινωνίας. Αφήστε τα τρικ εντυπωσιασμού στην άκρη, βάλτε τον εγωισμό σας σε δεύτερη μοίρα και κάντε αυτό που πρέπει. Είναι αρκετοί αυτοί που σας υπονομεύουν στον χώρο των επαγγελματικών. Δείξτε την ανωτερότητά σας μέσα απ’ τη δουλειά και όχι δια της σύγκρουσης.

Τοξότης Τα πισωγυρίσματα δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι σ’ αυτή τη φάση, αλλά, απ’ ό, τι φαίνεται, οι πειρασμοί γύρω σας είναι ασυνήθιστα πολλοί. Ζυγίστε το συμφέρον σας και θυμηθείτε γιατί αφήσατε μερικά άτομα στο παρελθόν, με δική σας πρωτοβουλία. Μια επαγγελματική τακτική που ακολουθείτε εδώ και καιρό, χρήζει άμεσης αλλαγής.

Αιγόκερως Η συγκυρία σας καλεί να κάνετε μια γενναία διάκριση του φιλικού κύκλου σας από τον ευρύτερο κύκλο γνωριμιών σας, γιατί οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν. Δεν είστε υποχρεωμένοι να λογοδοτείτε σε όποιον σας το ζητήσει. Καιρός να ξεκινήσετε μια συζήτηση που αποφεύγατε εδώ και καιρό, στο πλαίσιο της οικογένειας.

Υδροχόος Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, Υδροχόοι. Δείξτε τις προθέσεις και τα συναισθήματά σας κατευθείαν στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, γιατί οποιαδήποτε καθυστέρηση θα επιβαρύνει τo σχέδιό σας. Επιμείνετε περισσότερο σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ που αναλάβατε πριν λίγο καιρό. Δεν έχετε δείξει ακόμα τι αξίζετε και ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος.

Ιχθύς Μην αναλώνεστε σε καυγάδες που δεν οδηγούν πουθενά. Προσπεράστε ένα πρόσωπο που σας προκαλεί μόνο προβλήματα και δώστε χώρο και χρόνο σε αυτούς που σας πολιορκούν εντίμως. Ο Κρόνος ανανεώνει την ατμόσφαιρα των επαγγελματικών σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξελιχθείτε με έναν εντελώς απρόσμενο τρόπο. Μην γυρίσετε την πλάτη σ’ αυτή την προοπτική.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια για σήμερα, Πέμπτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα