Τι έχει λείψει στον Κώστα Μαρτάκη;


Ο Κώστας Μαρτάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar», την ενασχόλησή του με την υποκριτική, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Μιλώντας για το σόου όπου πρωταγωνιστεί, ο 29χρονος τραγουδιστής είπε: «Δεν ξέρω αν το με “ιντριγκάρει” είναι η σωστή λέξη για μένα. Με ενθουσιάζει η υποκριτική και με γεμίζει εξίσου πολύ, όπως και το τραγούδι». Μάλιστα, ο Κώστας Μαρτάκης δεν απέκλεισε μια μελλοντική του εμφάνιση

στο θέατρο στο περιοδικό «HELLO!»: «Φυσικά, αν μου γίνει η πρόταση θα το ήθελα. Όμως για να συμμετέχω σε μια παράσταση πρόζας, δεν είναι απλό ζήτημα. Δεν μαθαίνω απλώς τα λόγια και βγαίνω να τα πω. Χρειάζεται να σπουδάσω και να μελετήσω. Μην το μπερδεύουμε με το μιούζικαλ που έκανα, το “RENT”. Ήταν 90% τραγούδι και 10% πρόζα».

«Αρχικά είχα πει πως θα το σκεφτώ πάρα πολύ, αλλά ουσιαστικά μέσα μου είχα πει “όχι”. Όπως, επειδή μου αρέσει να τσαλακώνομαι και νομίζω πως η ουσία του σόου είναι αυτή ακριβώς, κι επειδή αγαπώ την τηλεόραση και χαίρομαι όταν γίνονται μεγάλες παραγωγές σε δύσκολες εποχές, είπα τελικά το “ναι”. Ήταν για μένα μια ευκαιρία, αν θέλετε, να δείξω κι ένα κομμάτι του εαυτού μου, που ίσως να μη μου δινόταν η ευκαιρία να το δείξω αλλιώς», είπε ο Κώστας για το «Your Face Sounds Familiar».

Τέλος, για το γεγονός πως ο φωτογραφικός φακός δεν τον έχει εντοπίσει ποτέ μέχρι σήμερα με τη σύντροφό του, ο Κώστας Μαρτάκης τόνισε: «Δεν κρύβομαι, αλλά προσέχω. Όμως, επτά χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο, επειδή έχω εστιάσει πολύ σε αυτό που κάνω, δεν έχω ερωτευτεί πραγματικά δυνατά, να χάσω τον έλεγχο και να θολώσω μη ξέροντας τι κάνω! Δεν έχει υπάρξει κάτι τόσο δυνατό και ίσως να είναι και αυτός ο λόγος για τον οποίο δεν έχετε μάθει κάτι».

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα