Θεσσαλονίκη:Στον αντιεξουσιαστικό χώρο φαίνεται πως ανήκουν, οι τρεις συλληφθέντες ληστές

Στον αντιεξουσιαστικό χώρο σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται πως ανήκουν οι τρεις νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε Σούπερ Μάρκετ της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 20 και 21 ετών και μία γυναίκα 22 ετών ενώ η αστυνομία αναζητά έναν ακόμη 25χρονο που εκτιμάται ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Όπως έγινε γνωστό, η 4μελής οργάνωση από τις αρχές του μήνα φέρεται ότι είχε χαρτογραφήσει πιθανούς «στόχους», όπου επρόκειτο να χτυπήσει.

Οι «στόχοι» αυτοί αφορούσαν κυρίως σε σούπερ μάρκετ στις περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και σε διάφορες ΔΟΥ της πόλης.

Μετά από έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν περούκες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης βιβλία και φυλλάδια με αναρχικό περιεχόμενο. Ένα από τα βιβλία το υπογράφουν ως εκδότες-συγγραφείς «τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το τμήμα εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ συνδρομή παρείχε και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά:

Οι τρεις άντρες την περασμένη Τετάρτη εισέβαλαν σε κατάστημα Σουπερ Μάρκετ, στην περιοχή της Ανάληψης, όπου με την απειλή όπλου πήραν 1.725 ευρώ.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 21χρονου και διέφυγαν.

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, αφού τους ακολούθησαν, τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή της Πυλαίας, όπου και διέφυγε ο 25χρονος αρχηγός της ομάδας.

Επίσης, στο σημείο της σύλληψης, εντοπίσθηκε τσάντα με το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και επτά φυσίγγια.

Σε έρευνες που διεξήχθησαν στις οικίες των κατηγορουμένων, βρέθηκαν τα εξής:

πιστόλι, και επτά φυσίγγιατέσσερις περούκεςδύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνηταδίκυκλη μοτοσικλέταηλεκτρονικοί υπολογιστέςκινητά τηλέφωνακάρτες κινητών τηλεφώνωνβιβλία – φυλλάδια αναρχικού περιεχομένουτο χρηματικό ποσό των 150 ευρώ

Επιπροσθέτως, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,5 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία ανήκουν στον 20χρονο, κατά δήλωσή του.

The post Θεσσαλονίκη:Στον αντιεξουσιαστικό χώρο φαίνεται πως ανήκουν, οι τρεις συλληφθέντες ληστές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα