Κάρολος: Ο θρόνος μου δεν είναι φυλακή

Έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα του περιοδικού Times ο πρίγκιπας Κάρολος, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος θεωρεί φυλακή τον θρόνο του.

Ο εκπρόσωπος του δήλωσε πως δεν υφίσταται αυτό που γράφτηκε και ότι σε καμία περίπτωση δεν βλέπει ως «φυλακή» την ανάληψη των καθηκόντων του βασιλιά.

Παρόλα αυτά η δημοσιογράφος Κάθριν Μέιερ, ισχυρίζεται πως μίλησε με άτομο από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας και της εκμυστηρεύτηκε ότι ο Κάρολος

ανησυχεί μην τυχόν δεν προλάβει να επιτύχει τους φιλανθρωπικούς του στόχους προτού κλείσουν «οι πύλες της φυλακής».

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του, τα λόγια αυτά δεν ταυτίζονται με την άποψη του πρίγκιπα της Ουαλίας.

«Ο πρίγκιπας έχοντας αίσθηση του καθήκοντος υποστηρίζει την βασίλισσα καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του και πάντοτε εκτελεί εν παραλλήλω τα επίσημα καθήκοντά του και το φιλανθρωπικό του έργο» συμπλήρωσε.

Το θέμα όμως πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα η Μέιερ να δηλώσει στον ραδιοσταθμό του BBC ότι η φράση αυτή παρερμηνεύτηκε, αν και η ίδια είχε μιλήσει με περισσότερους από πενήντα φίλους και συνεργάτες του Καρόλου.

«Αναφερόταν στην όλο και μεγαλύτερη έλλειψη χρόνου που έχει», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως ο ίδιος «δεν λέει ουδόλως ότι δεν θέλει να είναι βασιλιάς και κανείς στον βασιλικό οίκο δεν το λέει αυτό»,

The post Κάρολος: Ο θρόνος μου δεν είναι φυλακή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα