Τετράχρονο αγόρι νεκρό σε μαφιόζικη ενέδρα

Ένας 4χρονος δολοφονήθηκε σε ενέδρα που έστησε η μαφία στον 44χρονο σύντροφο της μητέρας Κόζιμο Ορλάντο, ο οποίος είχε καταδικαστεί για διπλή ανθρωποκτονία, είχε λάβει όμως ειδική άδεια προκειμένου να περνάει μέρος της εβδομάδας εκτός φυλακής.

Εκτός από τον 4χρονο Ντομένικο Πετρουτσέλι και τον Ορλάντο, τραγικό θάνατο βρήκε και η μητέρα του παιδιού, Κάρλα Μαρία Φορνάρι.

Όπως έγινε γνωστό οι εκτελεστές πλησίασαν με μοτοσικλέτα το αυτοκίνητο, αργά το βράδυ της Δευτέρας, στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι και τα τρία παιδιά της γυναίκας τεσσάρων, έξι και επτά ετών, έξω από την πόλη του Τάραντα.

Οι

δράστες ξεκίνησαν να πυροβολούν δολοφονώντας την Φορνάρι, τον Ορλάντο και τον Ντομένικο που βρισκόταν στην αγκαλιά του, ενώ τα δυο μεγαλύτερα παιδιά που βρισκόντουσαν στο πίσω κάθισμα κατάφεραν να γλιτώσουν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του τη στιγμή που η οδηγός ψυχορραγούσε για περίπου 300 μέτρα.

Ο Ορλάντο πιθανότατα να «τιμωρήθηκε» από την μαφία της Απουλίας,το Ιερό Ενωμένο Στεφάνι όπως γράφει ο Ιταλικός Τύπος, καθώς προσπάθησε να αποκτήσει και πάλι ρόλο στην διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Οι Κάτοικοι του Τάραντα μιλώντας στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης καταδικάζουν την νέα αυτή αποτρόπαιη δολοφονία, επισημαίνοντας ότι οι διάφορες μαφίες δεν έχουν κανέναν απολύτως πλέον ηθικό φραγμό, αφού γνωρίζουν μόνον τον νόμο της εκδίκησης.

The post Τετράχρονο αγόρι νεκρό σε μαφιόζικη ενέδρα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα