Αντώνης Σαμαράς: Κομπάρσος έχει καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Από το βήμα του Διεθνούς Συνεδρίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων ο Αντώνης Σαμαράς είπε “Αυτοί που μέχρι πρότινος ήθελαν να γίνουν κυρίαρχοι του παιχνιδιού είναι από σήμερα κομπάρσοι” και συνέχισε με σφοδρή επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας “Ο ρόλος τους είναι άχαρος και η στάση τους είναι δυσάρεστη για τον πολιτικό μας πολιτισμό”.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η δοκιμασία που πέρασε η χώρα δεν βρίσκεται στο τέλος αλλά κοντά στο τέλος. Καταφέραμε να διαψεύσουμε εκείνους που προέβλεπαν

αναπόφευκτη καταστροφή. Ο Αντώνης Σαμαράς μεταξύ άλλων έθεσε ως στόχο τα επόμενα χρόνια το 50% του ΑΕΠ να προέρχεται από φορείς της εξωστρέφειας δηλαδή από τους εξαγωγείς και τον τουρισμό.

Παράλληλα, όπως επεσήμανε ο πρωθυπουργός από το βήμα του Διεθνούς Συνεδρίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, οι νέες προτεραιότητες της κυβέρνησης θα συνοψίζονται σε τέσσερις άξονες:

- μείωση φορολογικών βαρών,

- μείωση ενεργειακού κόστους,

- αποκατάσταση ρευστότητας

- και μείωση γραφειοκρατίας»

«Μετά τα πρωτογενή πλεονάσματα μπορεί να αρχίσει η σταδιακή και συστηματική μείωση των φορολογικών βαρών. Παραμένει στόχος ο ενιαίος φορολογικός συντελεστής 15% και η μείωση του ΦΠΑ» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

The post Αντώνης Σαμαράς: Κομπάρσος έχει καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα