Κεδίκογλου: Όλοι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία

«Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποσαφηνιστούν τα κριτήρια, σύμφωνα με τα θα διαθέσει η κυβέρνηση το κοινωνικό μέρισμα, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ειδικότερα, κ. Κεδίκογλου υπογράμμισε πως αυτό είναι το «μάξιμουμ» ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε και τόνισε ότι «η πρώτη διαβούλευση που είχε ελληνική κυβέρνηση, στην οποία αναγνωρίστηκε πλεόνασμα πάνω από 2,7 δις. με

τα κριτήρια της τρόικας, που είναι αυστηρότατα. Το ακριβές ποσό του πλεονάσματος ωστόσο θα το μάθουμε τον Απρίλιο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ανέφερε πως «όλοι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, ενώ 2 χρόνια πριν όλοι την θεωρούσαν ξοφλημένη.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν έχει βαρεθεί να διαψεύδεται ο κ. Τσίπρας; Πλεόνασμα υπάρχει, αν και έλεγαν ότι είναι ανύπαρκτο…».

Σε ερώτηση για απολύσεις στο Δημόσιο, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης ανέφερε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση απολύσεων μέσα στο 2015.

Ωστόσο ο κ. Κεδίκογλου δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τον για το αν οι δεσμεύσεις θα έρθουν σε ένα νομοσχέδιο, υπογραμμίζοντας ότι «Δεν μπορώ να προσέλθω σε λεπτομέρειες της κοινοβουλευτικής διαδικασίας».

Τέλος, δεχόμενος ερώτηση για επικείμενο ανασχηματισμό, δεν έδωσε καμία απάντηση και τόνισε πως οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στο τέλος της τετραετίας.

The post Κεδίκογλου: Όλοι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα