Τετ α τετ Γεωργιάδη με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το 25ευρω

Συνάντηση με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα έχει σήμερα στις 18:30 ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να βρεθεί μια κοινή λύση για το μέτρο της καταβολής 25 ευρώ από τους πολίτες για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, μέτρο το οποίο σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων.

Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, οι δύο πλευρές θα επιχειρήσουν να βρουν κοινό τόπο για το δημοσιονομικά ισοδύναμο μέτρο που θα μπορούσε να επιβληθεί αντί του «εισιτηρίου»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε προαναγγείλει τη συνάντηση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι η επίμαχη ρύθμιση θα μπορούσε να καταργηθεί, εφόσον βρεθούν ισοδύναμα μέτρα.

Ο υπουργός Υγείας είχε εξηγήσει ότι μία από τις προτάσεις που έχουν τεθεί επί τάπητος είναι η επιβολή τέλους σε όλα τα παραπεμπτικά για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.

Γνωστοποίησε μάλιστα ότι η τρόικα συμφωνεί να καταργηθεί το «εισιτήριο» των 25 ευρώ, αρκεί να υπάρξει αύξηση της συμμετοχής σε όλα τα παραπεμπτικά.

Πηγή φωτογραφίας: Fosphotos.com/Παναγιώτης Τζάμαρος

The post Τετ α τετ Γεωργιάδη με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το 25ευρω appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα