Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Η σχέση σας με έναν παλιό γνωστό περνάει σε καινούργια φάση, και καλά θα κάνετε, να μην την καταδικάσετε προτού τη βιώσετε σε όλο της το εύρος. Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται. Προσοχή στα οικονομικά σας- αποφύγετε τα ανοίγματα που δεν ξέρετε κατά πόσο μπορείτε να αντέξετε.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Ταύρος Μην αφήσετε κανέναν να σας επιβάλει τους δικούς τους όρους, από τη στιγμή που είστε πλήρως συνειδητοποιημένοι σχετικά με το τι θέλετε και πώς το θέλετε. Δείξτε το αυστηρό σας πρόσωπο.

Η χημεία σας με τους Αιγόκερους βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό σημείο. Εκμεταλλευτείτε την χωρίς ενδοιασμούς, και θα βγείτε κερδισμένοι.

Δίδυμος Αποστασιοποιηθείτε από μια δυσάρεστη ερωτική κατάσταση και θα δείτε πως έτσι, θα καταφέρετε να την αντιμετωπίσετε πιο αντικειμενικά απ’ ό, τι πριν. Ακολουθήστε τις συμβουλές των Κριών, χωρίς να αμφισβητήσετε τις προθέσεις τους. Άνοδος στα οικονομικά σας, γεγονός που, εν μέρει, οφείλεται στις πρόσφατες θυσίες σας. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο.

Καρκίνος Η Αφροδίτη εντείνει τον ρομαντισμό στο πλαίσιο της σχέσης σας, αλλά θα είναι λάθος να αφεθείτε σ’ αυτόν, χωρίς να λάβετε προφυλάξεις. Μην αφήσετε κανέναν να σας ξεγελάσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που αφορούν κυρίως το πεδίο της οργάνωσης. Δείξτε ενδιαφέρον και προθυμία.

Λέων Δεν είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και σκεφτείτε προσεκτικά τι χρειάζεστε. Οι πραγματικές σας ανάγκες θα πρέπει να υπερκαλύψουν τις ανησυχίες που σας προκαλούν οι άλλοι. Ηρεμία στις φιλικές σας σχέσεις, μετά από μια περίοδο ανούσιων καυγάδων. Επιτέλους βρίσκετε τις ισορροπίες σας.

Παρθένος Δώστε περισσότερη έμφαση στην διατήρηση των κεκτημένων σας (σε συναισθηματικό και πρακτικό επίπεδο) και όχι τόσο στην επαύξησή τους. Ένα συγκεκριμένο άτομο προσπαθεί να σας υποσκάψει με διάφορους τρόπους. Μείνετε κοντά στην οικογένεια, όσο μεγάλες κι αν είναι οι διαφορές που σας χωρίζουν. Θα τη χρειαστείτε και θα σας χρειαστεί.

Ζυγός Σήμερα σας δίνεται μια πρωτόγνωρη ευκαιρία για επαγγελματική ανέλιξη, την οποία δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε ελαφρά τη καρδία. Σκεφτείτε την σοβαρά, αφού πρώτα εξετάσετε ποιος και γιατί σας τη δίνει. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Μην κάνετε, όμως, κινήσεις που θα φέρουν τον σύντροφό σας στα άκρα. Προτιμήστε τη μέση οδό.

Σκορπιός Μια σημαντική είδηση φτάνει στα αυτιά σας από αβέβαιη πηγή. Διασταυρώστε την προτού την πάρετε στα σοβαρά- κινδυνεύετε να εκτεθείτε, αλλά και να εκθέσετε κόσμο, αν ενεργήσετε παρορμητικά. Ο Ερμής προκαλεί αρκετές μεταπτώσεις στη διάθεσή σας, οι οποίες, όμως, δεν θα κρατήσουν για πολύ. Εστιάστε στα σημαντικά και όχι στις λεπτομέρειες.

Τοξότης Αφήστε τα υπονοούμενα και περάστε κατευθείαν στο ψητό. Δεν υπάρχει λόγος παίζετε παιχνίδια εντυπώσεων, όταν μπορείτε κάλλιστα να λύσετε κάθε συναισθηματική εκκρεμότητα με την πρώτη. Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στον χώρο της δουλειάς, που μπορούν να σας αναδείξουν νικητές, αν τις χειριστείτε διπλωματικά. Μην ενδώσετε σε προκλήσεις που θέλουν μόνο να σας τσιγκλήσουν.

Αιγόκερως Ένα μικρότερο σε ηλικία άτομο έχει να σας δώσει πολλά, σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μην αποκρούσετε τις προτάσεις του, χωρίς πρώτα να τις σκεφτείτε με προσοχή. Η εξέλιξη των πραγμάτων θα σας εκπλήξει. Δώστε βάση σε τεχνικά και χειρωνακτικά ζητήματα, ειδικά αν από αυτά εξαρτάται το επαγγελματικό σας συμφέρον.

Υδροχόος Καιρός να πάρετε μια γενναία απόφαση σχετικά με τα ερωτικά σας, χωρίς να μπερδεύετε το συναίσθημα με τη λογική. Ίσως χρειαστεί να δυσαρεστήσετε ένα πρόσωπο που έχει επενδύσει πολλά σε σας. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας, αν και οι κινήσεις ενός ορισμένου προσώπου βάλλουν ευθέως κατά του εργασιακού σας συμφέροντος.

Ιχθύς Αποφύγετε τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σήμερα, ειδικά αν σκοπεύατε να τα κάνετε μόνοι σας. Λύστε από κοντά κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε- δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσετε ή να αποφύγετε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση. Ένας Σκορπιός σας πολιορκεί διαρκώς, και δεν σκοπεύει να σταματήσει, αν δεν του δώσετε κάποια απάντηση, θετική ή αρνητική.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα