Τέλος ο «Ημεροδρόμος» του Μπογιόπουλου στον Ριζοσπάστη

Μείζον θέμα προκύπτει για τον Περισσό μετά το αιφνιδιαστικό κόψιμο της στήλης «Ημεροδρόμος» του Νίκου Μπογιόπουλου από τον Ριζοσπάστη. Για τις παροικούντες την Ιερουσαλήμ ήταν κοινό μυστικό ότι η έντονη δραστηριοποίηση του δημοσιογράφου το τελευταίο διάστημα σε μερίδα του Τύπου προκαλούσε εκνευρισμό στην ηγεσία του Περισσού.

Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός που ο δημοσιογράφος εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο που η τότε ηγεσία χειρίστηκε την οικονομική κρίση στα κομματικά

μέσα ενημέρωσης απολύοντας δημοσιογράφους και πουλώντας σε άγνωστη off-shore εταιρεία τον 902 tv. Παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Μπογιόπουλος είχε σπεύσει τότε με νέα αρθρογραφία «να τα μαζέψει», φαίνεται από τις εξελίξεις ότι είχε μπει στο στόχαστρο του πολιτικού γραφείου του κόμματος.

Το πραγματικό πρόβλημα για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Περισσό είναι το αν η νέα ηγεσία του κόμματος συμφωνούσε με τη δυσμένεια στην οποία είχε πέσει ο γνωστός δημοσιογράφος. Απ’ ότι φαίνεται από την κατάργηση της στήλης, όχι μόνο συμφωνούσε, αλλά προχώρησε και σε ένα βήμα παραπάνω, καταργώντας τη στήλη του Νίκου Μπογιόπουλου. Να θυμίσουμε ότι για πολλούς ο Νίκος Μπογιόπουλος φερόταν και ως διάδοχος της Αλέκας Παπαρήγα στην ηγεσία του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα