Τα… μνημεία σταμάτησαν το στριπτίζ του Τσιμιτσέλη!

Το φταίξιμο στα… μνημεία για το κόψιμο της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα» έριξε ο ο σύμβουλος του φεστιβάλ Πάτρας, ένα 24ωρο μετά από το ξέσπασμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την απόφαση αυτή!

«Πρέπει τα μνημεία να προστατεύονται. Θεωρούν ότι σε παραστάσεις που τα θέατρα θα είναι γεμάτο, θα υπάρχει κοσμοσυρροή, τα μνημεία επιβαρύνονται και φθείρονται», τόνισε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος του φεστιβάλ, Ανδρέας Ανδριόπουλος στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» επισημαίνοντας πως η απόφαση δεν ήταν του δήμου, αλλά του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το Star.gr,ο ηθοποιός μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εξέφρασε ακόμα μία φορά την αγανάκτησή του: «μας είπαν ότι δεν συνάδει με το ύφος του θεάτρου… Τι να πει κανείς; Είναι εξωπραγματικό πια! Μόνο να γελάσεις μπορείς! Είναι κωμωδία αυτό!»

«Αν ήταν Αριστοφάνης με όλα τα φαλλικά σύμβολα, δεν θα υπήρχε καμία αντίδραση. Δυστυχώς, στη χώρα του Αριστοφάνη, ούτε από χιούμορ καταλαβαίνουν, ούτε τους ενδιαφέρει να παραχθεί πολιτισμός», συνέχισε ο ηθοποιός και τόνισε ότι δεν μένουν γυμνοί στη σκηνή, αλλά με το εσώρουχο.

«Είναι αδικαιολόγητη ως ένα βαθμό η αντίδραση του κ. Τσιμιτσέλη γιατί ο δήμος Πατρέων και ο δήμος Αγρινίου δεν έχουν σχέση με την απόφαση», συνέχισε ο κ. Ανδριόπουλος και, σε ερώτηση αν συμφωνεί με την απόφαση, είπε: «διίστανται οι απόψεις. Κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν παραστάσεις αρχαίας τραγωδίας και κωμωδίας που είναι πολύ πιο άσεμνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα