Τα «καυτά» τατουάζ από δέκα τοπ μόντελ

Είναι γνωστό πως τα μοντέλα, πέραν από τις τέλειες αναλογίες τους, χρειάζεται να διαθέτουν και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς ατέλειες και περίτεχνα τατουάζ.
Μερικές από τις διασημότερες σταρ του μόντελινγκ όμως, τολμάνε να… σημαδέψουν το σώμα τους χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι τριγύρω ψίθυροι στο χώρο.

-Κάρα Ντελεβίν:

Το νεαρό μοντέλο έκανε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όχι μόνο 1 αλλά 2 τατουάζ στα χέρια της. Το ένα ήταν ένα λιοντάρι στο δάχτυλό της, ενώ στο άλλο της χέρι σχεδίασε το όνομά της.

-Χάιντι Κλουμ:

Το μεγάλο τατουάζ στο εσωτερικό του πήχη της γράφει το όνομα του –πρώην- άντρα της και δίπλα από αυτό, τα 3 αστέρια συμβολίζουν τα παιδιά της.

-Κέιτ Μος:

Τα πολυσυζητημένα φτερά , χαμηλά στην πλάτη της ιέρειας του μόντελινγκ, στοίχησαν 1,6 εκατομμύρια δολάρια, αφού το τατουάζ έγινε από τον Γερμανικής καταγωγής φημισμένο ζωγράφο, Lucian Freud.

-Ζιζέλ:

Το αστέρι στο χέρι της καλλονής είναι αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη της γιαγιά που πέθανε όταν εκείνη ήταν έφηβη. Τα πεφταστέρια της θυμίζουν τις βραδιές που πέρναγε μαζί της και το έκανε όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη που δεν υπήρχαν καθόλου αστέρια στον ουρανό.

-Chanel Iman:

Μια… κρεμάστρα με την υπογραφή της από κάτω επέλεξε να κάνει η καλλονή. Το τατουάζ της υποδηλώνει τη σημασία του μοντέλου, αφού όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά: « Τα ρούχα τα βάζεις σε κρεμάστρες και σε μοντέλα».

-Abbey Lee Kershaw:

Το ξανθό μοντέλο, βλέπει τον εαυτό της σα λευκό καμβά. Γεμίζει τα δάχτυλά της με περίεργα τατουάζ γιατί το θεωρεί… τέχνη.

-Freja Beha Erichsen:

Παρά τα… 16 τατουάζ της, δηλώνει ότι ουδέποτε είχε πρόβλημα με αυτά στη δουλειά της. Όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά βέβαια: «Αν είσαι καινούργια στο χώρο, αυτό ίσως τα tattoo να σταθούν εμπόδιο στην καριέρα σου».

-Erin Wasson:


Ακόμα ένα τοπ μόντελ με 20 τατουάζ που τα θεωρεί κομμάτι του εαυτού της. Το καθένα συμβολίζει κάτι διαφορετικό που μόνο εκείνη γνωρίζει…

-Lily Donaldson:

Η καλλιγραφία στο εσωτερικό του καρπού της, της δίνει δύναμη να συνεχίζει μετά από κάθε τι άσχημο αφού είναι πάντα δίπλα της οι δικοί της άνθρωποι.

-Catherine McNeil:

Πηγ: Fayesbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα