Ένα μήνα σε απεργία οι εργαζόμενοι της ΜΕΒΓΑΛ

Στη μάχη για 30ή μέρα βρίσκονται οι απεργοί της «ΜΕΒΓΑΛ», στο υποκατάστημα της Αττικής, καθώς συνεχίζουν τον απεργιακό τους αγώνα, απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τεσσάρων μηνών, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας στον όμιλο και να μη γίνει καμιά μείωση στους μισθούς τους. Οι απεργοί δηλώνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους.

Στη σχετική ανακοίνωση του το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Παρασκευής και Συσκευασίας Τροφίμων – Αρτοσκευασμάτων – Ποτών – Ειδών Ζαχαροπλαστικής αναφέρει:

Το σωματείο μας δηλώνει τη συμπαράσταση

και τη στήριξη στον αγώνα των συναδέλφων απεργών της «ΜΕΒΓΑΛ» οι οποίοι σήκωσαν κεφάλι, οργανώθηκαν, συντονίστηκαν και αποφάσισαν συσπειρωμένοι να μην υποχωρήσουν αλλά να παλέψουν.

Συνάδελφοι απεργοί, σύντροφοι σ΄αυτό τον δύσκολο αγώνα, με την ανυποχώρητη στάση σας μας δείχνετε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εργάτες σήμερα κόντρα σε διαλόγους γιαλαντζί αλλά με πραγματικό, ανειρήνευτο ταξικό αγώνα.

Τα μέλη του σωματείου μας βρίσκονται δίπλα σας. Θα στηρίξουμε έμπρακτα το δίκαιο αγώνα σας και θα φροντίσουμε η μάχη που δίνεται να γίνει γνωστή σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σχολείο και σε κάθε γειτονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα