Σύγκρουση Ρεάλ – Ατλέτικο με φόντο το Κόπα ντελ Ρέι

Είναι η τελευταία ευκαιρία τους για να πανηγυρίσουν έναν τίτλο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Ο λόγος για Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης που αγωνίζονται απόψε (22.30). Οι δύο μισητές συμπολίτισσες της Μαδρίτης, Ρεάλ και Ατλέτικο έχουν την τελευταία ευκαρεία να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να κλείσουν με ένα τίτλο τη σεζόν.

Το θρυλικό «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα είναι μοιρασμένο στις εξέδρες σε «Μερένχες» και «Ροχιμπλάνκος» για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, με φόντο το Κύπελλο Ισπανίας, το αποκαλούμενο Κύπελλο του Βασιλιά (Κόπα ντελ Ρέι)…

Η περυσινή πρωταθλήτρια

Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης του Πορτογάλου, Ζοζέ Μουρίνιο, που έμεινε εκτός τίτλων εφέτος χάνοντας τους δύο βασικούς στόχους της (πρωτάθλημα και Champions League), έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απέναντι στην κάτοχο του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και περυσινή νικήτρια στο Europa League, ομάδα του Αργεντινού, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Για την ομάδα του Μουρίνιο που θα απουσιάσει ο γάλλος στόπερ Βαράν, εξαιτίας τραυματισμού, ενώ πιθανότατα θα αγωνιστούν οι: Λοπεθ, Κοεντράο, Ράμος, Αλμπιόλ, Εσιέν, Αλόνσο, Μόντριτς, Ρονάλντο, Εζίλ, Ντι Μαρία, Μπενζεμά.

Από την πλευρά του ο Σιμεόνε δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα και θα παρατάξει τους: Κουρτουά, Λουίς, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Αρντά, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε, Κόστα, Φαλκάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα