Μπακογιάννη: Θα κάνω «αλοιφή» τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Σε ανοιχτό διάλογο τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλιάκο καλεί μιλώντας στην εκπομπή «Άλλη Όψη» η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μάλιστα τάσσεται κατά της άποψης να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου γιατί όπως επισημαίνει αν αυτό υιοθετηθεί θα προκαλέσει επικίνδυνο

προηγούμενο.

Ειδικότερα, στην εκπομπή που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής στη ΝΕΤ η βουλευτής της ΝΔ δηλώνει πεπεισμένη ότι σε αυτόν το διάλογο θα τον αντιμετωπίσει και όπως λέει «θα τον κάνω αλοιφή» γιατί οι άνθρωποι είναι «γελοίοι και φασίστες» και δεν έχουν επιχειρήματα. Διαφωνεί όμως με το μοντέλο απομόνωσης της Χ.Α. λέγοντας «τι αλαζονεία είναι αυτή, να λες ότι εγώ δεν συζητώ με εκλεγμένους».
Τονίζει ότι «ο Σαμαράς κάνει μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να λειτουργήσει την κυβέρνηση συνεργασίας και κέρδισε το στοίχημα στο εξωτερικό». Κάνει όμως κριτική στον αργό ρυθμό που προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις και στις κομματικές επιλογές που γίνονται για τη στελέχωση της Δημόσιας Διοίκησης.
Αποκαλύπτει επίσης τον διάλογο που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του Γιάννη Μιχελάκη για να καταλήξουν σε προεκλογική συνεργασία.
Αναφορικά με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Καραμανλή αναφέρει πως: «Ούτε τον πούλησα, ούτε με πούλησε».
Για τα αίτια της ήττας στις εσωκομματικές του 2009, όταν στην ηγεσία της ΝΔ ανεδείχθη ο Αντώνης Σαμαράς, αναφέρει ότι «πλήρωσα την αλαζονεία μου» ενώ αφήνει ανοικτό το θέμα της ανάληψης ευρωπαϊκού αξιώματος (επίτροπος).

Keywords
Τυχαία Θέματα