Συγκλονιστική καταγγελία των γιατρών του Ευαγγελισμού (ΦΩΤΟ)

Μια άκρως σοκαριστική καταγγελία κάνει ο Σύλλογος Ειδικευομένων Ιατρών του Ευαγγελισμού, δημοσιεύοντας στην σελίδα τους στο facebook μια φωτογραφία όπου δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και δείχνει τους ασθενείς σε ράντζα. Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

«Οι άρρωστοι πετιούνται σαν ανθρώπινα τσουβάλια ανάμεσα στα νοσοκομεία για να βρουν τις απαιτούμενες Ειδικότητες (Αττικό & Σισμανόγλειο-> Ευαγγελισμός)

και εξετάσεις (Ευαγγελισμός-Ιπποκράτειο-Ευαγγελισμός)» έγραψαν στην σελίδα τους, τονίζοντας ότι «είναι η δεύτερη γενική εφημερία χωρίς αξονικούς τομογράφους».

«Το ΕΚΑΒ βουλιάζει στις εκατοντάδες διακομιδές, ενώ οι ασθενείς παίζουν την τύχη τους επί πολλών βασανιστικών ωρών μέχρι να αντιμετωπιστούν»

Σε δήλωση του σήμερα το πρωί ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωσε ότι μέχρι το μεσημέρι ο αξονικός τομογράφος θα λειτουργήσει όπως και έγινε.

Ο Υπουργός ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά ότι «τα μηχανήματα χαλάνε», επιβεβαιώνοντας ότι ο τομογράφος χάλασε την Παρασκευή.

Τέλος ο Α.Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τους ασθενείς που ταλαιπωρήθηκαν λέγοντας πως η βλάβη δεν μπορούσε να επιδιορθωθεί από την εταιρεία και παραγγέλθηκε η πλακέτα από το εξωτερικό.

Δείτε την φωτογραφία που ανάρτησαν στην σελίδα τους ο Σύλλογος Ειδικευομένων Ιατρών

The post Συγκλονιστική καταγγελία των γιατρών του Ευαγγελισμού (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα