Τα αλλάζει όλα ο Παπαμιμίκος στη ΝΔ – Ριζική ανανέωση στις ΝΟΔΕ

Ριζική ανανέωση επιχειρεί να προσδώσει στο κομματικό μηχανισμό της ΝΔ ο Γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, με την είσοδο σ΄ αυτές επιστημόνων και επαγγελματιών. Η νέα καμπάνια του κόμματος που ήδη βρίσκεται στον αέρα έχει ως κεντρικό σύνθημα «έχεις θέμα – έχεις ρόλο».

Το κυβερνών κόμμα μέσω αυτής της πρωτότυπης καμπάνιας προσβλέπει στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών με παραγωγικές

προτάσεις. Για το λόγο αυτό κάθε επαγγελματικός κλάδος σε όλη την Ελλάδα θα έχει το δικό του εκπρόσωπο στη Διοικούσα Επιτροπή σε επίπεδο περιφέρειας.

Έμπειροι επιστήμονες και επαγγελματίες που συμφωνούν με τις ιδέες και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας καλούνται από το κόμμα να συμμετέχουν στη νέα μορφή που αποκτούν οι Νομαρχιακές Οργανώσεις. ώστε να αποκτήσει ο πολιτικός λόγος του κόμματος τη φωνή του απλού ανθρώπου, όπως αναφέρεται στην απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Οι εκπρόσωποι κάθε θεματικού τομέα όλων των ΝΟΔΕ θα εκλέγουν τον εκπρόσωπο τους σε επίπεδο Περιφέρειας. Οι θεματικοί τομείς των ΝΟΔΕ είναι: Αγροτικού, Δικαιοσύνης Εμπόρων, βιοτεχνών & επαγγελματιών, Κοινωνικής Πολιτικής, Μισθωτών, Οικονομίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Υγείας, Υποδομών και δικτύων

Σύμφωνα με την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας στους θεματικούς τομείς των ΝΟΔΕ μπορούν να συμμετέχουν όλοι. και ειδικότερα:

«Άνθρωποι που μέχρι σήμερα δεν έβρισκαν κίνητρο ενασχόλησης. Επαγγελματίες που δεν έβρισκαν ρόλο. Επιστήμονες που θέλουν να είναι χρήσιμοι στις τοπικές κοινωνίες. Νέοι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν βιώσιμες λύσεις και μέχρι σήμερα ένιωθαν αποκλεισμένοι από την πολιτική.

Πώς θα προκύψει ο εκπρόσωπος κάθε θεματικού τομέα στη Διοικούσα Επιτροπή

Συγκροτείται ειδικό μητρώο ανά θεματικό τομέα, το οποίο προκύπτει από όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που έχουν δηλώσει την επαγγελματική τους ιδιότητα καθώς και όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν μέχρι την Κυριακή 3/11/2013. Όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία εκλογής συγκροτούν το θεματικό τομέα κάθε ΝΟΔΕ και ο πρώτος σε ψήφους αποτελεί τον εκπρόσωπο του τομέα στη διοικούσα επιτροπή της ΝΟΔΕ».

Δείτε εδώ την καμπάνια της ΝΔ

The post Τα αλλάζει όλα ο Παπαμιμίκος στη ΝΔ – Ριζική ανανέωση στις ΝΟΔΕ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα