Στην πίστα του ”Dancing With the Stars” η Φαίη Σκορδά;

Λίγο ακόμα να αργούσε να το παραδεχτεί και δεν θα χρειαζόταν να τη ρωτήσουν ξανά αν είναι έγκυος. Η Φαίη Σκορδά είναι για δεύτερη φορά έγκυος και η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν κρύβεται πλέον.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια βραδινής της εμφάνισης, αν και στην αρχή προσπάθησε να αποφύγει να πει κάτι συγκεκριμένο

για την εγκυμοσύνη της, δεν μπόρεσε τελικά να αρνηθεί να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αναφερόμενη στην εμφανώς φουσκωμένη της κοιλίτσα, χαμογελώντας είπε: «Πόσους κουραμπιέδες, ρε παιδιά, να έφαγα πια…».

Επίσης, η Φαίη Σκορδά είπε πως ακόμα δεν γνωρίζει το φύλο του παιδιού που περιμένει λέγοντας: «Είναι νωρίς ακόμα», ενώ παράλληλα παραδέχτηκε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη».

Η Σκορδά θα χορέψει…

Την ώρα που η τηλεοπτική παρέα του Πρωινού του ΑΝΤ1 σχολίαζε τις χορευτικές ικανότητες των συμμετεχόντων του Dancing With the Stars και έβλεπαν πλάνα από την εμφάνιση της Χρύσπας, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τη δική της συμμετοχή στο σόου χορού.

«Θα χορέψω και εγώ σε λίγες μέρες», είπε η παρουσιάστρια με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Θα το ζήσουμε και αυτό!».

The post Στην πίστα του ”Dancing With the Stars” η Φαίη Σκορδά; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα