Στην Πάτρα μεταβαίνει ο Μιχελάκης

Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί την προσεχή Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, προκειμένου να έχει επαφές με τις αυτοδιοικητικές αρχές της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου και των Ιονίων Νήσων.

Ο υπουργός, που μάλλον θα συνοδεύεται και από τον αναπληρωτή υπουργό, Λεωνίδα Γρηγοράκο, αλλά και από υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου, με αυτή την επίσκεψη πραγματοποιεί

την πρώτη από τις «εξόδους» που προγραμματίζει στην ελληνική περιφέρεια προκειμένου να έρθει σε άμεση επαφή με τις τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματά τους, αλλά και να δώσει κατευθύνσεις και οδηγίες για διάφορα ζητήματα.

Το πρόγραμμα του υπουργού αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «βαρύ», καθώς ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης που θα είναι ο «οικοδεσπότης» και οργανώνει τις συναντήσεις, προγραμματίζει διαδοχικές συσκέψεις του κ. Μιχελάκη, αρχικά με τους Περιφερειάρχες (Απόστολο Κατσιφάρα, Πέτρο Τατούλη και Σπύρο Σπύρου) και τους Αντιπεριφερειάρχες, και μετά με τους 52 δημάρχους των τριών περιφερειών, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και επαφές του υπουργού με εργαζόμενους στους ΟΤΑ.

Η «ατζέντα» των συσκέψεων είναι ανοικτή και γι’ αυτό, αναμένεται να είναι και πολύ μεγάλη, περιλαμβάνοντας από τις αλλαγές που επίκεινται στον εκλογικό νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, μέχρι τα προβλήματα καθημερινότητας, τις διαθεσιμότητες στην αυτοδιοίκηση, τις περικοπές στην χρηματοδότηση, κλπ.

The post Στην Πάτρα μεταβαίνει ο Μιχελάκης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα