Στη δημοσιότητα η σορός του Κερτ Κομπέιν… 19 χρόνια μετά (ΦΩΤΟ)

Πέρασαν 19 χρόνια από τότε που ο διάσημος τραγουδιστής των Νirvana, Κερτ Κομπέιν, έβαλε τέλος στη ζωή του και στην επέτειο θανάτου του μετά από 19 χρόνια κυκλοφόρησε μια σειρά από φωτογραφίες με τη σορό του 27χρονου ροκ σταρ που βρέθηκε στο Σιάτλ.

Οι εικόνες, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά και δείχνουν το σκηνικό γύρω από το σπίτι του Κερτ κατά τις πρώτες ώρες που ανακαλύφθηκε το άψυχο σώμα του από έναν ηλεκτρολόγο.

Ήταν 8 Απριλίου 1994.

Στη συνοικία Denny-Blaine του Σιατλ, ένας ηλεκτρολόγος μπαίνει σε ένα από τα κλασικά αμερικάνικα σπίτια της γειτονιάς. Ξέρει πως είναι το σπίτι ενός ροκ σταρ. Περνώντας από ένα δωμάτιο είδε έναν ξανθό άνδρα ακίνητο. Νόμιζε πως κοιμόταν. Στη συνέχεια παρατήρησε πως δίπλα του υπήρχε μια καραμπίνα και αίματα στο αυτί του. Τότε συνειδητοποίησε πως μπροστά του είχε νεκρό τον Κερτ Κομπέιν. Ο frontman των Nirvana είχε εξαφανιστεί από τις 4 Απριλίου. Ο Κομπέιν είχε γράψει ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα, μιλούσε στον αόρατο παιδικό του φίλο, τον «Boddah»… «Δεν νιώθω τον ενθουσιασμό του να ακούω και να γράφω μουσική, να γράφω στίχους, εδώ και πολλά χρόνια», σημείωνε.

Μια μεταγενέστερη έρευνα έδειξε ότι ο τραγουδιστής είχε πεθάνει πριν από τρεις ημέρες από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε στο σπίτι του, βάζοντας ο ίδιος τέλος στη ζωή του με ένα κυνηγετικό όπλο.

Οι εικόνες που τραβήχτηκαν σύμφωνα με πληροφορίες της Dailymail είναι από το φωτογραφικό φακό του αθλητικού δημοσιογράφου Μάικ Έρμπαν και του συνεργάτη του Φιλ Γουέμπερ.

Και οι δύο τους βρέθηκαν αμέσως στο σημείο με το που πληροφορήθηκαν το γεγονός και τράβηξαν τις φωτογραφίες κρυμμένοι πίσω από το σπίτι του Κομπέιν.

Πάνω από σαράντα εικόνες συνθέτουν το σύνολο μια συλλογής, συμπεριλαμβανομένων και των εικόνων των οπαδών του Κομπέιν που αμέσως έσπευσαν στο σπίτι όταν πληροφορήθηκαν την είδηση.

Οι αστυνομικές αρχές αλλά και μια ομάδα από ιατροδικαστές διακρίνονται στις φωτογραφίες να μεταφέρουν έξω από το σπίτι το άψυχο σώμα του Κομπέιν που καλύπτεται από ένα άσπρο σεντόνι και είναι δεμένο σε ένα φορείο. Υπάρχουν επίσης εικόνες από το μνημόσυνο του Κερτ με οικογενειακούς φίλους να αγκαλιάζονται και να μην το πιστεύουν.

Πηγή: koolnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα