Σταύρος Θεοδωράκης για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του: «Είναι 42 υπέροχοι τύποι»

Είναι «42 υπέροχοι τύποι» είπε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στα μέλη του ευρωψηφοδελτίου του, τα οποία παρουσίασε σήμερα στην Πλατεία Πόντου στο Κερατσίνι.

Ο κ. Θεοδωράκης άνοιξε την εκδήλωση και αμέσως μετά οι υποψήφιοι ένας – ένας έπαιρναν το μικρόφωνο και προλόγιζαν έναν άλλο συνυποψήφιό τους.

Απαντώντας στις ερωτήσεις γιατί ο τόπος παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου ήταν το Κερατσίνι ο κ. Θεοδωράκης είπε πως τα σενάρια του μέλλοντος είναι δύο: «Ή η Ευρώπη θα γίνει Κερατσίνι ή το Κερατσίνι, Ευρώπη».

Ανέφερε χαρακτηριστικά

πως ένα από τα προβλήματα της Ευρώπης είναι ο πλούτος που αυξάνεται σε πολλαπλάσιους ρυθμούς απ’ ότι αυξάνεται και αναπτύσσεται η οικονομία. Εξέφρασε την άποψη πως ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα είναι να γίνει αναδιανομή του πλούτου.

Συμπλήρωσε επίσης πως «η Ευρώπη δεν θα έχει μέλλον αν δεν ξεκινάει από το Κερατσίνι και από άλλες περιοχές του Νότου της Ευρώπης».

Στο τέλος ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε πως νιώθει υπερήφανος που συνάντησε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί, όπως σημείωσε, «σημασία στη ζωή και στην πολιτική έχει ποιους συναντάς».

The post Σταύρος Θεοδωράκης για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του: «Είναι 42 υπέροχοι τύποι» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα