Ανάστατοι οι Γκριμάλντι για την ταινία με τη ζωή της Γκρέις Κέλι



Η ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ

Μετά βδελυγμίας αποκηρύσσει η βασιλική οικογένεια του Μονακό την ταινία «Grace of Monaco», με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν, μόλις λίγα 24ωρα πριν την επίσημη προβολή της στο Φεστιβάλ των Κανών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Γκριμάλντι, χαρακτηρίζουν το τρέιλερ «φάρσα» ενώ υπογραμμίζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαρακτηριστεί ως βιογραφική.

«Με την ευκαιρία της επερχόμενης παρουσίασης της ταινίας
“Grace of Monaco” στο άνοιγμα του Φεστιβάλ Κανών στις 14 Μαΐου του 2014, και της διανομής της στις κινηματογραφικές αίθουσες, το παλάτι του πρίγκιπα θα επιθυμούσε να επαναλάβει ότι δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ως βιογραφική», ανέφερε η ανακοίνωση του παλατιού. Πρόκειται για μια ασυνήθιστη ενέργεια για το παλάτι, καθώς είναι η δεύτερη φορά που εκδίδουν ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα.

«Η πριγκιπική οικογένεια δεν επιθυμεί με κανένα τρόπο να συσχετιστεί με αυτή την ταινία, η οποία και δεν αντικατοπτρίζει καμία πραγματικότητα και λυπάται που έγινε κατάχρηση της ιστορίας της για καθαρά εμπορικούς σκοπούς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ε.Σ. (Πηγή: NY Daily News)
Keywords
Τυχαία Θέματα