Αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Την πεποίθηση του ότι «όλοι μαζί θα περάσουμε τις δυσκολίες πέρα από κόμματα και ιδεολογικές ετικέτες» εξέφρασε κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο τέως υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος με δηλώσεις του ευχαρίστησε τους απελθόντες υφυπουργούς Παναγιώτη Καράμπελα και Δημήτρη Ελευσινιώτη, ολόκληρη τη στρατιωτική ηγεσία καθώς και διαχρονικά της ηγεσίες των Γενικών Επιτελείων για την αυταπάρνηση τους 12 αυτούς μήνες κατά τους οποίους, όπως είπε, «απορροφήσαμε τους κραδασμούς από την εφαρμογή της

πολιτικής».

Με την σειρά του ο νέος υπουργός κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι στο χώρο αυτό λειτουργεί η καρδιά της άλλης Ελλάδας, του καθήκοντος και της τιμής και με τη σειρά του ανέφερε ότι στους 12 τελευταίους μήνες αναβαθμίστηκε ο ρόλος της χώρας μας στο εξωτερικό.

Στην συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε ότι θα διασφαλίσει ακόμη περισσότερο τη συνοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και με αφορμή τις μειώσεις μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ανήγγειλε την ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε το έμψυχο προσωπικό να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του στα ανώτερα επίπεδα.

Από την πλευρά της, η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά, σε δήλωσή της μετά την τελετή επισήμανε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και συναίνεσης και τόνισε ότι στα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων δεν υπάρχουν εκπτώσεις.

Σχετικά άρθρα:

Αβραμόπουλος κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής : Απαιτείται συνοχή, συνεργασία και συναίνεση (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα