Στρατούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αμερικανόφιλος…



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μίλησε στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, το χρονικό της περιθώριο, τον ΣΥΡΙΖΑ, την πρόταση μομφής, ενώ σχολίασε και το άρθρο των Βαρουφάκη και Γκάλμπρεϊντ στους... New York Times.
«Δεν θα πάει μακριά. Δεν θα αλλάξει τίποτα η μετατροπή σε δικομματική, ούτε θα μετατρέψει αυτό την πορεία αποσύνθεσης της», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Στρατούλης και συνέχισε:

«Νέα μέτρα, σημαίνουν ότι αυτή η κυβέρνηση θα καταρρεύσει και θα διαλυθεί εις τα εξών συνετέθη. Ο στόχος αυτής της κυβέρνησης, της τρόικας και του εγχώριου διαπλεκόμενου, αλλά και του ευρωπαϊκού πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, είναι να πάει μέχρι της Ευρωεκλογές. Η εκτίμηση μας όμως είναι ότι είναι κυβέρνηση μιας χρήσης, μέχρι τις ευρωεκλογές».
«Η Δημοκρατική Αριστερά, δείχνει σαν μια συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση. Είναι κάπως σαν πολιτικός τραγέλαφος αυτό το πράγμα. Η θα πάει με τα μνημόνια η θα μπει σε μια λογική ανατροπής των μνημονίων», είπε ακόμα ο κ. Στρατούλης.
«Ο κ. Γκαλμπρεϊντ και ο κ. Βαρουφάκης εκφράζουν την προσωπική τους άποψη. Δεν συμφωνώ καθόλου με το σκεπτικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φικοαμερικανικό κόμμα και ότι δεν θα κινδυνέψουν τα συμφέροντα του κατεστημένου, που αναφέρουν οι συγκεκριμένοι αρθρογράφοι», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα